Cum scapă Monica Bârlădeanu de celulită. La 42 de ani, arată ca la 20

 Stamen Diana
.

Vedeta de la PRO TV este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar acum a dezvăluit secretul unei siluete impecabile. Monica Bârlădeanu a împărtășit cu cele care o urmăresc cum scapă de celulită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La 42 de ani, actrița arată ca la 20, iar multe femei o invidiază pentru aspectul ei fizic. Monica Bârlădeanu pare că a descoperit elixirul tinereții, pentru că arată impecabil și se schimbă numai în bine.

Monica Bârlădeanu celulită (5)Monica Bârlădeanu celulită (5)

Pentru a scăpa de celulită, Monica Bârlădeanu apelează la masaj, o procedură de care este foarte mulțumită. Actrița din serialul VLAD de la PRO TV a împărtășit cu fanii săi metoda prin care are un trup de zeiță la 42 de ani.

„Este cel mai profund masaj anticelulitic pe care l-am experimentat vreodată. E șmecher rău de tot. Încep cu tălpile. Și acolo la aripioare îmi prinde bine. Îți ia foc fundul, efectiv, e bine de tot. Nu m-am învinețit absolut deloc. Viteza rolelor de la aparat crește progresiv și nu are un impact violent asupra corpului. Am febră musculară în zonele unde era nevoie de lucru.', a spus Monica Bârlădeanu pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: La ce tertip a apelat Monica Bârlădeanu, la 16 ani, pentru a se angaja ospătăriță: „Mi-am pus șosete în sutien și…”

Citește și: Dieta ținută de Monica Bârlădeanu la 41 de ani! Ce mănâncă într-o zi și care sunt alimentele la care a renunțat definitiv

Citește și: Cum arată Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent. Ce a ajuns să muncească după ce a cheltuit premiul de 120.000 de euro

Citește și: Cum arată Antonia nemachiată. Cea mai frumoasă artistă din România și-a lăsat la vedere imperfecțiunile

Dieta cu care Monica Bârlădeanu arată la 42 de ani ca la 20

Monica Bârlădeanu spune că nu mănâncă niciodată dulciuri, acesta fiind unul dintre secretele care o ajută să aibă o siluetă de manechin, la 42 de ani. Vedeta de la PRO TV se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, însă pentru asta face destul de multe sacrificii.

„Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci.', a răspuns Monica Bârlădeanu când a fost întrebată ce aliment a exclus complet din alimentaţie.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton