Alina Laufer a născut prematur. În ce stare se află gemenii: „Mă rog la Dumnezeu să îi aibă în pază”

 Lupescu Anca
.

Alina Laufer a născut prematur în această dimineață la Spitalul Giulești din București. Soția lui Ilan Laufer a născut o fetiță și un băiețel, iar momentan bebelușii se află în incubator.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La 39 de ani, Alina Laufer a devenit mămică de gemeni. Ea s-a chinuit mult timp să rămână gravidă și a reușit în urma unei proceduri de fertilizare in vitro. Vedeta era internată în spital de o săptămână, după ce i s-a rupt membrana și pierdea lichid amniotic.

Atunci, Alina Laufer a declarat că nu știe încă dacă va rămâne în spital sau va putea merge acasă. Vedeta a rămas internată până astăzi, când a născut la 29 de săptămâni.

alina-laufer3alina-laufer3

Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază', a fost mesajul lui Ilan Laufer.

Alina Laufer, internată în spital la 29 de săptămâni de sarcină

Alina Laufer, în vârstă de 39 de ani, și-a speriat întreaga familie, după ce a fost nevoită să fie internată de urgență. Fosta soție a lui Jorge a făcut primele declarații despre motivul care ar fi băgat-o în spital.

Anunțul cutremurător a fost făcut pe Facebook, chiar de soțul ei, Ilan Laufer, care a precizat că ‘Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe’.

‘Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic.

Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!, a fost mesajul făcut public de soțul ei pe Facebook.

Citește și:

Însărcinată în luna a șaptea cu gemeni, Alina Laufer a fost internată de urgență.Mesajul disperat al soțului ei, Ilan Laufer: „Mă rog la Dumnezeu!'

Soție de milionar, Alina Laufer naște gemenii la o maternitate de stat: „Prefer să nu-mi asum riscuri'

Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă:„Cred în dragoste, cred în căsnicie’ / EXCLUSIV

Cum arată azi femeia care a mâncat doar o felie de pâine pe zi, timp de 8 ani.Ce i-a salvat viața

Sunt internată la Giulești și deocamdată suntem bine, atât eu cât și copiii. Recomandarea medicului este să stau cât pot la pat pentru că mi s-a rupt membrana și pierd lichid. Nu nasc încă! Eu sper să reușesc să duc gemenii la un kilogram jumate. Aș fi chiar fericită! La sarcina prin inseminare se poate naște înainte de termen sau prematur. Ei acum au cam 1 kilogram 200 unul și 1 kilogram 100 celălalt. Eu îmi doresc și sper să pot duce sarcina până la 32 de săptămâni. Cred că aș bate recordul! Deocamdată nu am contracții. M-au testat în spital de Covid și stafilococ auriu… La mine copiii sunt în săculețe separate, îi pot naște și pe rând. E sarcină gemelară, sunt multe de luat în calcul, plus că mai e și vârsta…Aveam impresia că mi-e bine și am tot făcut efort, am fost și la sală, de fapt am făcut sport acasă, m-am antrenat, dar fără greutăți', declara, săptămâna trecută, Alina Laufer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton