Cum arată Ambra Angiolini, idolul adolescenților din anii '90, la 43 de ani. Fiica îi este copie fidelă!

 Cica Cristina
.

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Ambra Angiolini făcea furori în emisiunea Non è la RAI, în Italia. Persoane de toate vârstele o urmăreau cu sufletul la gură, mai ales grație frumoasei Ambra. Emisiunea s-a terminat și mulți se întreabă ce mai face și cum mai arată carismatica artistă. Iată cât de mult s-a schimbat de-a lungul anilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ambra Angiolini făcea senzație în rândul adolescenților, dar nu numai în anii ’90. Avea talent și carismă și era extrem de apreciată de public. La numai 15 ani era prezentatoare, iar în cadrul show-ului 100 de fete, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, cântau, dansau și se întreceau în diverse competiții.

Ambra-1Ambra-1

Emisiunea care a făcut-o celebră s-a terminat, însă Ambra nu a dispărut din vizorul publicului, ci și-a continuat drumul în lumea muzicii. Primul ei album, Tappartengo, s-a bucurat de un succes enorm.

Între timp s-a mai reprofilat: a rămas tot în zona artistică, dar ca actriță. În prezent, are 43 de ani și este mamă a doi copii.

Citește și: Îl mai ții minte pe Frankfurt de la Vacanța Mare?Ce face acum Iulian Ilinca și cât de mult s-a schimbat

Citește și: O mai ții minte pe Gianina Corondan?Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de ani

Citește și: Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă:„Cred în dragoste, cred în căsnicie' / EXCLUSIV

Ambra Angiolini are doi copii

Ambra Angiolini a avut o relație de lungă durată, timp de 11 ani, cu artistul Francesco Renga. Din relația lor au rezultat doi copii: Jolanda Renga, în vârstă de 17 ani şi Leonardo Renga, în vârstă de 14 ani.

Fiica ei este o domnișoară în toată regula și este copia fidelă a mamei sale. Asemănarea este izbitoare.

Ambra Angiolini nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor. Și-a păstrat silueta și nu își arată deloc vârsta. Este rafinată și extrem de elegantă.

Ambra Angiolini se iubește cu Massimiliano Allegri

În prezent, ea are o relație cu fostul fotbalist și fostul antrenor Juventus Massimiliano Allegri. Presa internațională relatează chiar că cei doi s-ar fi căsătorit în mare secret.

Nu am iubit pe nimeni așa cum te iubesc pe tine', i-a spus public, la un moment dat, Ambra iubitului ei.

Partenerul ei are, de asemenea, doi copii dintr-o căsnicie anterioară, cu Gloria Allegri. Are o fată, Valentina, în vârstă de 25 de ani și un băiat, Giorgio, de 9 ani.

Sursa foto: Hepta, Profimedia, Instagram, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton