Cum s-a schimbat viața Valentinei Pelinel de când s-a căsătorit cu Cristi Borcea: „Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum li s-a schimbat viața Valentinei Pelinel și lui Cristi Borcea de când au trei copii împreună. Muncește de la o vârstă fragedă și viața ei nu a fost mereu ușoară, dar Valentina Pelinel Borcea mărturisește că, la 41 de ani, este o femeie împlinită și fericită pe toate planurile. Am provocat-o, așadar, la un exercițiu de sinceritate și nu am evitat întrebările incomode despre culisele vieții de familie, rolul de mamă și implicarea ei în afaceri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nimic nu se compară cu momentul în care afli că înăuntrul tău bate încă o inimă… sau două, cum a fost în cazul tău. Ai avut vreo premoție în acest sens? Te-a luat prin surprindere vestea sau totul a fost programat? Ce trăiri ai avut când ai avut confirmarea sarcinilor?

Într-adevăr, nimic nu se compară cu acel moment și abia atunci înțelegi cu adevărat rolul femeii lăsat de Dumnezeu pe Pământ, acela de a aduce viață. Mi-am dorit să fiu mamă și am fost binecuvântată cu trei copii minunați.

Valentina-Pelinel-1Valentina-Pelinel-1

Valentina Pelinel: „Cristi m-a susținut în fiecare moment'

Cum l-ai anunțat pe Cristi că va deveni din nou tată? Povestește-ne ambele situații…

Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel:”E un imperiu. Toată lumea muncește la asta”

Citește și: Ce sacrificii face Valentina Pelinel zilnic pentru a-și păstra silueta:„Poftesc la carbohidrați' 

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara:„Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză de familie alături de Liam, fiul lor

Valentina Pelinel: „Nu este greu să fii doamna Borcea'

E greu să fii doamna Borcea? Ți-a fost greu vreodată să fii doamna Borcea?

Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu. Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut, iar fiecare provocare întâlnită în drumul nostru ne-a adus și mai aproape și ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt.

Cum li s-a schimbat viața Valentinei Pelinel și lui Cristi Borcea de când au trei copii împreună

De când aveți trei copii, cum s-a schimbat relația de cuplu? Cât de des vă mai permiteți escapade în doi?

Evident că nu la fel de des, însă ne rezervăm timp pentru noi, deoarece consider că este esențial. Relația se schimbă inevitabil când apar copiii, dar în sens bun, și ceea ce pierzi câștigi înzecit la nivel de împlinire personală și relațională. Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească „vocea de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului. Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara la cină și dimineața înainte să înceapă o zi plină.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton