Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă cu fast la malul mării. Ce tradiție nu au respectat mirii la marele eveniment

 Borcilă Andreea
.

Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă cu fast la malul mării. Cei doi și-au unit destinele de 1 iunie, devenind astfel soț și soție. De la petrecere, nu au lipsit cei mai de seamă invitați și cei dragi. Mai mult, cei doi miri au păstrat, în geneal, tradițiile, dar pe una nu au respectat-o. De altfel, spre sfârșitul petrecerii celebrul manelist i-a făcut o declarație de dragoste soției lui. Iată ce s-a întâmplat la marele eveniment! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă cu fast la malul mării. Florin Salam și Roxana Dobre s-au cununat civil și religios, în aceeași zi. De 1 iunie 2022, cei doi împreună cu oamenii apropiați, până în 200 de persoane, au sărbătorit marele eveniment și au avut parte de cele mai frumoase amintiri. Totul s-a întâmplat la malul mării, pe plajă. Mai exact, cununia civilă a fost oficiată pe plaja clubului Nuba, de la ora 17.00. Biserica aleasă pentru ceremonia religioasă a fost Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia, iar marea petrecere s-a întâmplat în clubul Nuba.

florin-salam-3florin-salam-3

Fiica lui Florin Salam, Betty, a fost surprinsă de jurnaliștii de la Click.ro la nunta tatălui ei. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, a strălucit, la propriu, și a atras toate privirile. Cântăreața a purtat o rochie albă, la fel ca ceilalți invitați, mulată pe corp și asortată cu pene de struț, în partea de jos. Corsetul a avut mai multe pietre semiprețioase, ținuta fiind accesorizată cu bijuterii fine și scumpe. Bruneta a avut o coafură elegantă, prinzându-și părul într-un coc. Fata lui Florin Salam a venit însoțită de fiul și de soțul ei, Cătălin. Ea le-a transmis un mesaj mirilor: „Tot binele din lume! Să fie cei mai fericiți, iubiți, însă sunt deja, de toată lumea, dar mai ales de familie.', a declarat Betty Vișănescu, pentru un post TV.

 Citește și: Primele imagini de la nunta lui Florin Salam.Cum arată rochia de mireasă a Roxanei Dobre

Citește și: Ce intervenție estetică și-a făcut Roxana Dobre, înainte de nunta cu Florin Salam:„Îmi place mult!'

Citește și: Iubitul Ioanei Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg foarte bine:„Nu se pune problema să nu fim toți, împreună'

Citește și: Modul inedit în care Jorge și-a cerut soția în căsătorie:„Eram în baie, plângând amândoi'! Și iată-i, 10 ani mai târziu! / PICTORIAL DE FAMILIE EXCLUSIV

Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă cu fast la malul mării

Mama Roxanei Dobre a strălucit și ea la marele eveniment! Vizibil emoționată pentru că fata ei se mărită, soacra mică a știut să gestioneze momentele delicate, iar asta pentru că a stat mereu lângă fiica ei, fără să o piardă din vedere. Femeia a purtat o ținută de seară, de culoare roz spre mov, lungă și mulată pe corp, potrivit jurnaliștilor de la Click!.

Soacra lui Florin Salam a făcut, la un moment dat, și câteva declarații presei. În ceea ce privește faptul că nunta celor doi a venit după mai mulți ani, mama Roxanei Dobre a pus totul pe seama voinței lui Dumnezeu.

„Când a fost să fie de la Dumnezeu, a fost', a spus soacra lui Florin Salam, conform Antena Stars.

Întrebată ce părere are despre ginerele ei, mama Roxanei Dobre a spus despre Florin Salam că „Este un om extraordinar, îți dai seama. Este cum trebuie să fie'.

De la petrecere sau cununie civilă nu au lipsit nume mari în industria muzicii, inclusiv Tzancă Uraganu și logodnica lui, Marymar, Romeo Fantastik, Sorinel Puștiu, Jador. Nici Alex Velea nu a lipsit, însă a fost surprins singur, în timp ce partenera lui de viață s-a filmat tocmai de pe stadionul din Târgu Jiu.

Jador, la nunta lui Florin Salam

Jador a fost prezent la nunta lui Florin Salam, însă a fost rezervat în declarații privind darul pe care l-ar fi dat la masă. Prietenul lui, însă, nu s-a ferit și a zis direct: „A dat 2000 mii la masă'.

'Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el. Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui.

Foarte frumos m-am distrat! Cum aş putea eu să vorbesc de bani când eu am fost amărât. Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi eu nu aş putea să mă dau mare', a spus Jador.

Ce tradiție nu s-a respectat la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Potrivit aceleiași surse citate anterior, cei doi miri au avut mai multe perechi de nași. Unul dintre obiceiurile pe care manelistul le-a respectat a fost ca una dintre perechile de nași, de la nuntă, să fie rudă. Conform tradiției, le va merge bine, iar cei doi miri vor avea parte de mult noroc în căsnicia lor. Imediat după cununia civilă, Roxana Dobre a oprit alaiul care se grăbea să ajungă la biserică, pentru ceremonia religioasă, pentru a rupe „turta miresei'. Nașa trebuie să rupă o turtă deasupra capului miresei în patru bucăți și să facă semnul sfintei cruci. Potrivit obiceiului, invitații și mirii care mănâncă o bucată din turta miresei vor avea parte de prosperitate.

Una dintre tradiții nu a fost respectată însă la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Este vorba mai multe despre o „regulă nescrisă' referitoare la ținute. Deși e o practică pe care mulți au considerat-o neobișnuită, au decis ca toți invitații să fie îmbrăcați în alb.

Spusele din bătrâni arată că doar mireasa trebuie să fie îmbrăcată în alb, mai exact în rochie, în ziua nunții. De asemenea, se spune că nu ar fi bine și nici respectuos față de ea să te îmbraci în alb sau în culori deschise, în calitate de invitat. Există însă și excepții, cum a fost nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, la care ei au decis ca acesta să fie dess code-ul.

Ce a inclus meniul de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

George Proțap, cunoscut drept „Masterchef-ul grătarelor', a fost cel care s-a ocupat de bunătățile de pe masa invitaților. Încă de la ora 10.00, tot personalul s-a apucat să pregătească meniul: „comanda lui Salam a sunat clar: două meniuri barbeque, unul pentru cununie și altul pentru seară. Am pregătit pentru cununie 2 viței de lapte, doi porci, doi berbecuți (batal). Apoi curcani, pui, fără număr, pe care i-am pus întâi la abur și apoi i-am rumenit, fiecare câte două ore. Avem apoi jumări, șorici, pomana porcului, saramură de crap, cartofi la ceaun, mamăliguță la pirostrii, brânză de oaie și de bivoliță făcută în ferma noastră. Să nu uit că pregătim și nu bulz tradițional, ca la mama lui acasă și la cererea lui Salam specială prepelițe la tigaie', a spus George, la un moment dat, pentru Click.ro.

Florin Salam, declarație de dragoste pentru soția lui, Roxana Dobre

Ultimii invitați care au rămas la nunta lui Florin Salam au avut parte de un moment emoționant, atunci când manelistul și-a declarat dragostea, pentru soția lui, în versuri. Chiar dacă s-a zvonit, inițial, că nu va cânta la propria lui nuntă, Florin Salam a încălcat orice așteptare, a luat microfonul și a stat în fața femeii mult iubite. Declarația de dragoste a uimit-o pe soția lui, care s-a bucurat să-l asculte pe celebrul manelist.

Cum a fost surprinsă Roxana Dobre

Pe data de 1 iunie, Roxana Dobre și Florin Salam au avut dublu eveniment: cununia civilă și cea religioasă. Totul s-a întâmplat la malul mării, după opt ani de relație. Cei doi au împreună trei copii: pe Rania și Jacqueline, dar și un băiețel, pe Simon Ştefan. Pe 3 iunie, frumoasa brunetă își aniversează ziua, dar celebrul manelist a preferat să-i facă mai repede o surpriză soției lui. Pentru nuntă, Roxana Dobre a ales o rochie de tip sirenă, mulată și decoltată. De altfel, a optat pentru o coafură clasică de mireasă, cu părul strâns într-un coc și cu un voal așezat deasupra. Buchetul miresei a cuprins flori albe, mai exact bujori, în aceeași nunață ca ținuta invitaților. Pe de altă parte, mirele Florin Salam a purtat un costum negru, cu dungi albe.

Fiul lor, Ștefan, i-a fost cavaler de onoare Roxanei și a însoțit-o de la mașina Rolls Royce, în valoare de 500.000 de Euro, până pe plajă, unde au avut loc cununia civilă și slujba religioasă. Florin Salam a pășit către altar alături de una dintre fiicele sale. Totodată, manelistul a ales un loc select pentru marea petrecere și s-a asigurat ca totul să fie ca la carte.

Florin Salam și Roxana Dobre și-au așteptat invitații într-un local aflat în aer liber, care a fost decorat cu mii de flori albe. Cei doi au visat să facă nunta în 2020, în Dubai, dar au amânat-o din cauza pandemiei. În seprembrie 2020, fratele lui Florin Salam a murit, așa că manelistul a ținut doliu și nunta nu a mai fost posibilă.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton