Ce va face Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor: "E momentul să..."

 Raiciu Adriana
.

Ce va face Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor. În ediția de marți seara, la PRO TV, Alex Delea și Elena Chiriac, un Războinic și o Faimoasă, s-au luptat pentru trofeul Survivor România, dar și pentru marele premiu de 100.000 de euro. Cel care a câștigat a fost concurentul din echipa albastră, care a reușit să supraviețuiască eroic 20 de săptămâni în junglă. Iată ce declarații a făcut după terminarea emisiunii, dar și ce are de gând să facă cu banii câștigați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce va face Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor. Marți seară, 31 mai, a fost finala Survivor România, iar bătălia s-a dat între Alex Delea și Elena Chiriac. Războinicul a fost cel care a reușit să câștige premiul cel mare, dar și trofeul, după 20 de săptămâni petrecute în junglă.

alex-delea-alex-delea-

Ce va face Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor. Imediat după finala Survivor România, câștigătorul a oferit primele declarații. A spus ce are de gând să facă cu banii, dar și-a spus și părerea sinceră despre săptămânile petrecute în Republica Dominincană.

Citește și: Ce a pățit Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor 2022:„L-am pierdut în câteva ore, înnebunesc'

Citește și: Cu câți bani rămâne, de fapt, Alex Delea după ce a câștigat Survivor.Ce impozit îi ia statul

Citeste și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu, după ce a devenit mamă: „M-a învățat cum să mănânc corect’

Citește și: Cum arată Loredana Chivu, după ce și-a făcut alte două operații estetice. Vedeta trece prin dureri cumplite

Ce va face Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor

Ce va face Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor. După 20 de săptămâni petrecute în Republica Dominicană, cu minimul de mâncare și odihnă, Alex Delea a reușit să ajungă până în marea finală și să câștige marele premiu.

Imediat după ce competiția s-a încheiat, Războinicul a oferit primele declarații și a spus, printre altele, ce va face cu marele premiu. Astfel, tânărul este decis să-și ajute mama și chiar a ținut să îi mulțumească pentru toate sacrificiile făcute în acești ani.

„Sper din tot sufletul că mama mea este mândră, m-a ajutat toată viața până la 25 de ani, mi-a oferit muncă, educație, e momentul meu să îi ofer ceva, ceva la care nu s-a gândit niciodată', a spus concurentul în interviul difuzat La Măruță.

De asemenea, a mai vorbit și despre ceea ce a însemnat pentru el competiția Survivor. Se pare că la început a fost destul de sceptic și nu credea că o să reziste prea mult. Nici până în ultimul moment nu a crezut că el va fi desemnat marele câștigător.

„Este un vis, mi-era frică să mă gândesc că o să fie numele meu. Mi-era frică.. nu știam cum să reacționez. Este prea puțin să spun că sunt bucuros. Să ai așa ceva în mână după atâtea luni de zile, să fii bucuros este puțin spus!

Când am ajuns aici și am văzut ce înseamnă cu adevărat Survivor, nu am avut nici cel mai mic gând că voi fi câștigător, eram sigur de mine că voi ajunge foarte departe, dar să ajung să îl țin în mână, eu?

Nu am crezut așa ceva în viața mea, ce s-a întâmplat în seara aceasta este un vis. Am visat și s-a îndeplinit', a spus concurentul.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton