Cum i s-a schimbat viața lui Viorel Lis, diagnosticat cu semipareză: "Soția mă ajută mereu"

 Cica Cristina
.

Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, are mari probleme de sănătate. Fostul edil al Capitalei a fost diagnotiscat cu semipareză și se bazează în mare parte pe ajutorul soției sale, Oana Lis. Mai mult, esl este de părere că nu ar putea continua mai departe în viață fără ajutorul partenerei sale, care l-a susținut în momentele grele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana și Viorel Lis au demonstrat că au o relație stabilă, în ciuda gurilor rele care nu prea au dat șanse relației lor. Se pare, însă, că legătura a fost una destul de puternică, dat fiind că partenera sa îl susține necondiționat în cele mai grele momente.

Viorel-Lis-1Viorel-Lis-1

Viorel Lis, diagnosticat cu semipareză

Fostul primar nu se simte foarte bine în această perioadă, mai ales după ce a fpst diagnoticat cu semipareză. Chiar el a mai spus că se confruntă cu dureri de oase și că se deplasează cu greutate. Problemele de sănătate sunt mai serioase decât mulți și-ar fi imaginat. El a precizat că nu știe ce s-ar fi făcut fără sprijinul Oanei Lis, subliniind că 'fără ea cade'.

'Nu sunt foarte bine din punct de vedere medical. Am o semipareză. Mă dor foarte tare oasele, plus că mă deplasez destul de greu, așa că soția mea mă ajută mereu, fără ea cad!', a spus Viorel Lis pentru impact.ro.

Citește și: Oana Lis, primele declarații după ce a aflat că tatăl ei a murit:”A murit singur, bătrân, bolnav, așa cum și-a aranjat”

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:„Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…'/ EXCLUSIV

Citește și: Mirela Vaida, revoltată după ce procurorii au dat verdictul în cazul femeii care a atacat-o:„Mă simt în pericol'

Oana Lis: „Acum sunt asistenta lui'

La rândul ei, Oana Lis a subliniat că nu își va lăsa soțul acum, la bătrânețe. Și-a intrat în rolul de asistentă și încearcă să-l ajute cu tot ce poate. De asemenea, ea și-a laăudat soțul, care i-a stat, la rândul lui, aproape în cele mai grele momente. Oana a reamintit cât de mult a ajutat-o în tinerețe, când i-a schimbat radical viața.

'Acum sunt asistenta lui, doctorița lui. Asta este viața, unora li se pare deplasat acest lucru, dar mie nu, este soțul meu, el a fost alături de mine în tinerețe, m-a ajutat mult, nu am cum să îl las acum. El mi-a schimbat viața. Are problemele cu picioarele din cauza sedentarismului, de la izolarea aceasta cu COVID-19, a stat mult în casă, nu a mers, nu a făcut puțină mișcare și uite că a ajuns așa', a spus și Oana Lis pentru aceeași sursă.

Ce probleme de sănătate mai are Viorel Lis

În afară de semipareza, cu care a fost recent diagnosticat, Viorel Lis mai are și alte probleme de sănătate. Nu doar că are diabet de aproximativ 8 ani, dar are și leziuni vasculare pe creier

Prima dată a fost prin oraş, am simţit că nu mai ştiu de mine, am tremurat, m-am încălzit. A doua oară, m-a sunat Oana, nu ştiam cine mă sună. A treia oară eram în casă cu ea, nu o mai cunoşteam. A patra oară, mergeam cu maşina, conduceam şi dintr-o dată nu am mai ştiut de mine', a povestit Viorel Lis, în urmă cu ceva vreme.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton