Tratamentul lui Michael Schumacher costă milioane de euro. Cât plătește familia, săptămânal

 Dumba Gabriela
.

Au trecut șapte ani de când familia lui Michael Schumacher speră ca fostul pilot de Formula 1 să-și revină și plătește o sumă uriașă în fiecare săptămână pentru tratamentele sale. Astfel, costul anual al recuperării lui Schumacher se ridică la aproximativ zece milioane de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. De atunci și până în prezent, Michael Schumacher a intrat într-un proces de recuperare, însă progresele au fost minime.

index-1index-1

Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. După ce a ieşit din comă, el a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Chiar dacă starea sa de sănătate este ţinută în mare secret, zvonurile în legătură cu sumele imense cheltuite pentru recuperarea pilotului au ieşit la iveală.

Conform digisport.ro, care citează Gazzetta dello Sport, acestea ajung săptămânal la 191.000 euro, adică aproximativ zece milioane anual.

Astfel, pentru a-și permite în continuare să-și îngrijească soțul la cele mai înalte standarde, Corinna Schumacher a fost nevoită să renunțe la unele dintre proprietățile familiei.

Citeste si: Detalii îmbucurătoare despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Legenda Formula 1 luptă de 7 ani să trăiască!

Citeste si: Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, la șapte ani de la accident: „Nu poate vorbi, comunică doar prin mișcarea ochilor”

Citeste si: Medicul lui Michael Schumacher, optimist în privința recuperării complete a pilotului. Cât va mai dura tratamentul

După ce a vândut un avion privat în schimbul a 35 de milioane de euro și o proprietate din Norvegia pentru trei milioane de euro, soția lui Michael Schumacher a decis să scoată pe piață vila din Elveția în care fostul pilot și-a petrecut o parte din timpul de după accident. Impunătoarea locuință este evaluată la 60 de milioane de euro.

Michael Schumacher, un luptător

La începutul acestui an, pilotul a împlinit 52 de ani. Ca de fiecare dată, familia nu a spus nimic despre starea acestuia, dar fanii și-au adus aminte de cel care a intrat în istorie. „Un luptător', a spus italianul Luca Badoer, fost pilot de teste Ferrari și bun prieten al germanului.

Luca Badoer, a rămas unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Schumi și a vorbit despre acesta într-un amplu interviu acordat publicației italiene „Libero Quotidiano': „Ce a pățit este o dramă care îmi provoacă durere de câte ori mă gândesc la ea. Doar eu, (n.r. – Jean) Todt și câțiva prieteni apropiați îl vizităm', a declarat fostul pilot de teste al lui Ferarri.

Michael Schumacher este deținătorul a nu mai puțin de șapte titluri mondiale, obținute în anii 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton