Cum arată Tania Budi în costum de baie la 54 de ani. Vedeta a atras toate privirile

 Cruceru Cristina
.

Cum arată Tania Budi în costum de baie la 54 de ani. Vedeta a furat privirile tuturor de pe plajă. Fotografia a adunat sute de aprecieri din partea internauților și doar comentarii de bine. Tania Budi i-a lăsat pe toți fără cuvinte, cu cea mai recenta apariție!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tania Budi a cucerit privirile tuturor! Vedeta de televiziune i-a lăsat pe toți mască, după ce s-a pozat în costum de baie. Tania are 54 de ani și o siluetă de invidiat. Aspectul fizic al acesteia este de-a dreptul răvășitor, iar odată cu fiecare apariție publică reușește să impresioneze. Este ușor de observat faptul că Tania Budi are o frumusețe de necontestat, iar în ciuda vârstei, aceasta arată din ce în ce mai bine.

Tania-Budi-1Tania-Budi-1

Tania Budi continuă să nu-și arate vârsta. Vedeta de televiziune, care a avut relații cu bărbați precum Cătăliln Botezatu, Lucian Viziru, Adrian Cristea, araă din ce în ce mai bine, chiar dacă anii trec. Aceasta nu ezită să posteze fotografii în diferite ipostaze, care-i pun în valoarea frumusețea de la mama natură.

Citește și: Dan Bittman, alături de o fostă iubită, după despărțirea de Liliana Ștefan. Fotografia cu Tania Budi a făcut furori

Citește și: Cum a debutat Tania Budi în televiziune în urmă cu 30 de ani: „Aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea că am o voce bună. Am dat probă și a doua zi eram angajată”/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Pătruleasa va prezenta Știrile Kanal D de la ora 07:00. A înlocuit-o pe Cristina Dorobanțu

Citește și: Catrinel Menghia, însoţită de fiica ei, la Festivalul de la Cannes. Imagini adorabile cu Caroline Léon

Cum arată Tania Budi în costum de baie

Tania Budi s-a pozat în costum de baie și arată senzațional la vârsta de 54 de ani. Aceasta a postat imaginile pe contul ei de Instagram, unde a primit sute de aprecieri și comentarii doar de laudă. Ce-i frumos le place tuturor! Internauții au lăudat-o pe vedetă, spunându-i că-i stă foarte bine în costum de baie și că are o siluetă de invidiat.

'Superbe…si corpul si costumul de baie!/ Esti foarte frumoasă/ Superb de frumoasă ca întotdeauna', au fost câteva dintre comentariile lăsate de oamenii, care o urmăresc în mediul online și o apreciază pe Tania Budi.

Cum a debutat Tania Budi în televiziune

Tania Budi a vorbit despre cariera ei în televiziune, unde nu a ajuns ușor. Totuși, aceasta a fost foatre încrezătoare în forțele proprii și a ajuns unde și-a dorit. Vedeta de televiziune a vorbit pentru Revista VIVA! despre cum a ajuns să studieze Jurnalismul, după ce a luat admiterea la Facultatea de Matematică.

'M-am mutat în București în 1987, după ce am luat examenul de admitere la Facultatea de Matematică, secția matematică pură. Dupa 91, însă, atracția pentru showbiz mi-a schimbat traiectoria. M-am îndreptat spre Jurnalism, dorindu-mi să fac televiziune.

În ‘92-‘93 mă angajasem deja prezentatoare la Antena 1. Atunci eram toți novice în branșa asta, învățam din mers. Un an sau doi mai târziu am ajuns crainică la TVR. Avusesem de copil o admirație profundă pentru crainicele Televiziunii Române și a fost al doilea vis din viața mea pe care mi l-am împlinit. Primul fusese cu Facultatea de Matematică. Chiar dacă nu am terminat-o, mi-am demonstrat că pot să fiu mai deșteaptă decât frumoasă', a declarat Tania Budi, pentru VIVA!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton