Liviu Vârciu, dezvăluiri despre nuntă și relația cu Anda Călin: "O să ne căsătorim când..."

 Dumba Gabriela
.

Liviu Vârciu a vorbit despre relația cu Anda Călin, viața profesională, dar și neînțelegerile privind nunta cu femeia care i-a oferit doi copii. Sincer cum îl știe toată lumea, Liviu Vârciu a dezvăluit care ar fi condițiile pentru ca nunta lui cu Anda să fie posibilă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună de șase ani, cu o pauză, după cum se știe, dar toate pare că s-au rezolvat între ei și formează o familie fericită alături de cei doi copii ai lor. O nuntă le mai lipsește și totul este perfect. Sau nu, spune Liviu Vărciu. Sunt ca și căsătoriți, chiar și fără acte, și le este foarte bine așa.

543-1543-1

Când fac nuntă Anda Călin și Liviu Vârciu

Artistul a dezvăluit că își dorește să se căsătorească cu iubita lui, mai ales pentru că știe că visul ei este să poarte rochia de miresasă. Totuși, sunt aspecte în privința cărora nu reușesc să se pună de acord.

Noi suntem mai mult decât căsătoriți. Și, știi care e combinația? Presa nu va afla niciodată. Nu vrea doamna să facem tam-tam. O să o facem numai așa, noi doi, în față la un floating bar„, a declarat Vârciu într-un interviu pentru Click!.

Liviu Vârciu i-a făcut și o super declarație de dragoste iubitei sale și a spus că el nu (mai) are amintiri cu altă femeie, simte că a fost dintotdeauna cu Anda.

O să ne căsătorim când o să putem pleca de acasă, noi 2 și numai noi 2. Am luat o bonă și crede-mă că ne-a salvat viața. Pentru că e o necesitate. Dacă ai, cumva, niște bani de te încurcă și ai doi copii, ia o bonă. O să mai iau încă o bonă și atunci o să mă căsătoresc. Și o să plec doar eu.

O să las copiii până la vreo 18 ani. Două bone, ca să stau liniștit. Glumesc. Nuntă va fi, nu știu când va fi. Noi suntem ca și căsătoriți. Cea mai lungă relație din viața mea. Eu nu am amintire cu altă femeie. Ca și cum m-am născut cu Anda„, a mai declarat Liviu Vârciu.

Citește și: De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan băiețelul la 10 luni: „La noi, ca la nimeni

Citește și: Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, primele reacții după ce Corina Caciuc a născut: „Bine ai venit…’

Ce neînțelegeri au Anda și Liviu Vârciu în privința nunții

Numărul de invitați ar fi una dintre situațiile asupra cărora nu cad de acord Anda Călin și Liviu Vârciu.

„Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați…Dar o să cădem de comun acord la un moment dat', a explicat Liviu Vârciu la Antena Stars.

Relația dintre Anda Călin și Liviu Vârciu nu este doar roz

Liviu Vârciu a mărturisit că între el și Anda Călin există numeroase certuri și neînțelegeri. Artistul a susținut că a trecut prin multe experiențe neplăcute de-a lungul anilor, iar acestea și-au pus amprenta asupra personalității sale.

„Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine.

Sunt cătrășit, sunt trecut prin toate situațiile de pe planeta asta și ea e victima. Nu trec și nu fac compromisuri. Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme', a mai spus Liviu Vârciu.

Totuși, vedeta a afirmat că în ciuda discuțiilor aprinse dintre el și iubita lui, nu există posibilitatea unei despărțiri.

„Sunt certuri multe, sunt o grămadă de greutăți în viață. Dar, când ne certăm, nu există despărțire. Ne-am certat, ne cerem scuze cine a greșit, mai mult ea decât eu.

Ea face primii pași spre împăcare. Eu nu fac, nici să mă arzi cu ceară, chiar dacă sunt de vină eu', a adăugat Liviu Vârciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton