Cum s-a fotografiat Laura Cosoi alături de cele două fiice ale sale. Vedeta este însărcinată în luna a opta

 Martin Lorena
.

Cum s-a lăsat fotografiată Laura Cosoi alături de cele două fiice ale sale. Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta nu doar că se bucură de o carieră impresionantă, ci și de o familie absolut superbă. Vedeta, însărcinată în opt luni luni a făcut o ședință foto extrem de drăguță, alături de cele două fetițe ale sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi și-a impresionat din nou fanii cu cele mai recente fotografii postate. Vedeta, însărcinată în opt luni, a realizat o ședință foto absolut superbă! Vedeta, alături de cele două fetițe ale sale au primit numeroase comentarii în mediul online.

Cosoi-1Cosoi-1

Aceasta a impresionat toți fanii cu ședința foto făcută. Laura Cosoi este însărcinată în luna a opta!

Citește și: Laura Cosoi revine la TV.În ce proiect va apărea actrița

Citește și: Laura Cosoi, detalii despre sarcină și botezul celei de-a treia fetițe:„Noi păstrăm această tradiție’. Cine vor fi nașii mezinei / EXCLUSIV

Citește și: Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze, nominalizați spre eliminare la Survivor

Citește și: Mirela Vaida, mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct:„Să-mi mai zici tu mie vreodată, în față, că…’

Cum s-a fotografiat Laura Cosoi alături de cele două fiice ale sale

Laura Cosoi a avut o apariție splendidă pe rețelele de socializare, în compania celor două fetițe ale sale. Blondina a pozat îmbrăcată într-o rochie galbenă, cu model, care i-a scos în evidență burtica de gravidă. Actrița este însărcinată în luna a opta și urmează să aducă pe lume încă o fetiță.

În imagini se poate observa cum ținutele celor două fetițe ale sale se asortează perfect cu cea purtată de vedetă. Într-una dintre fotografii, copilele se uită admirativ la burtica mamei lor, nerăbdătoare să își cunoască surioara.

„Vreau să nasc natural'

Laura abia așteaptă să își țină în brațe cel de-al treilea copil. Aceasta a menționat faptul că nu i se pare greu să aibă sub aripa sa trei suflete deoarece acum are experiență în „job-ul' de mamă.

„Vreau să nasc natural și al treilea copil! Dacă îmi ajută Dumnezeu și mă ajută și corpul. Sper să nu fie probleme. Camera o avem gata pregătită, de la cealaltă fetiță, Rita. Voi dormi eu cu bebelușul în cameră pe perioada cât îl voi alăpta. Mă văd mamă de trei copii. Nu mi se pare greu. Am experiență acum.”, a declarat Laura pentru Click!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton