Cum arată soția și fiica lui Mugur Mihăescu. Garcea e un bărbat foarte norocos, cele două sunt frumoase de pică!

 Oana Popoiag
.
Mugur Mihăescu soție fiicăMugur Mihăescu soție fiică

Mugur Mihăescu a făcut carieră jucând personaje precum 'Garcea' sau 'Leana', iar de câțiva ani are mare succes în afaceri. Ce nu știe mai nimeni despre el este că actorul are o familie incredibilă, soția și fiica lui de 21 de ani fiind frumoase de pică!

Toată lumea îl știe pe Mgur Mihăescu, dar în spatele actorului din 'Vacanța Mare' se află două femei extraordinar de frumoase. Soția și fiica lui Garcea impresionează prin frumusețe, iar Rodica, soția lui Mugur arată atât de bine, că ai impresia că este sora Ivonei, în vârstă de 21 de ani.

Cum arată și cu ce se ocupă soția și fiica lui Mugur Mihăescu

După cum a recunoscut într-un interviu mai vechi, Mugur Mihăescu și-a cucerit soția prin umor. Cei doi se știu din liceu, au fost colegi din nou la facultate, dar abia după finalizarea studiilor au devenit un cuplu. 'Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită', a declarat la un moment dat actorul.

Rodica Mihăescu a devenit soția lui Mugur Mihăescu în urmă cu 23 de ani și este profesoară de informatică. Frumoasa brunetă i-a dăruit actorului o fetiță, Ivona, acum în vârstă de 21 de ani. Fata nu a călcat pe urmele tatălui, preferând ca în loc de showbiz să lucreze într-o agenție de turism din Londra. Ivona locuiește de ceva vreme în Marea Britanie, întrucât tatăl ei a trimis-o acolo la studii, unde aceasta a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset.

Foto: Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton