Claudia Pătrăşcanu se plângea încă din mai de căsnicia de coşmar cu Gabi Bădălau: „Ajungi preşul lui de dragul copiiilor”

 Dumba Gabriela
.

Mesajul postat de Claudia Pătrăşcanu pe Facebook, prin care dezvăluie căsnicia de coşmar alături de Gabi Bădălău, fiul ministrului Economiei, a şocat pe toată lumea. Însă, problema nu este nouă. Cântăreaţa a mai postat un mesaj în luna mai, pe care l-a şters ulterior, însă atunci dădea impresia că vorbeşte la modul general despre unele probleme conjugale, printre care abuz fizic, emoţional, sexual şi nu despre ea şi cerea sfatul prietenilor virtuali despre posibile soluţii în acest caz.

Claudia Pătrășcanu a anunțat pe Facebook că divorțează de Gabi BădălăuClaudia Pătrășcanu a anunțat pe Facebook că divorțează de Gabi Bădălău

„Am avut o noapte plină de gânduri. M-am gândit serios să încep a scrie despre ceea ce unele femei trăiesc, despre ceea ce unii bărbaţi demonstrează, câte astfel de situaţii există şi de ce ajung multe femei în situaţia de umilinţă, jigniri, bătăi, să renunţe la job, să accepte lucruri pe care nu şi le doresc, să fie despărţite de părinţi şi de cei ca o iubesc cu adevărat, să-i accepte partenerului amantele şi pentru care ei ajung să-şi creeze disconfort în familie.

Cum trăiesc şi se complac şi nu iau atitudine atunci când vine vorba de abuzul emoţional din partea partenerului de viaţă! Aşadar, ce e de făcut dacă avem de-a face cu un astfel de soţ, iubit? Consider că abuzul emoţional este la fel de grav ca si abuzul fizic şi dacă nu se face ceva acest lucru va continua la nesfârşit. Cum începe abuzul fizic…Începe să te mintă, să te abuzeze fizic, emoţional, poate chiar sexual, să te înşele, să te îndepărteze de părinţi, să-ţi dea bani şi să depinzi de el, să-ţi vorbească vulgar, să te jignească lângă priteni, copii, părinţi, să te atingă mai mult decât îi perniţi, să te şantajeze, să ajungi să accepţi ceea ce lui îi place şi ţie îţi displace, să ajungi să fii exact ce vrea el (preşul lui) doar de dragul anilor petrecuţi, de dragul familiei, a copiilor”, scria Claudia Pătrăşcanu în luna mai.

 

Şi-a anunţat divorţul pe Facebook

 

Luni seară, pe 12 iunie, Claudia Pătrăşcanu a prins curaj şi a mărturisit public, după un an de chin, că este extrem de nefericită în căsnicia cu Gabi Bădălău, bărbatul alături de care are doi copii.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!', a scris Claudia Pătrășcanu.

S-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiților

 

Claudia Pătrășcanu s-a căsătorit civil cu Gabi Bădălău de Ziua îndrăgostiților, în 2015. Tot atunci, cei doi au făcut și o logodnă în biserică, înaintea slujbei de botez pentru primul lor fiu. În mai 2016, Claudia și Gabi făceau nuntă mare, cu peste 350 de invitați.

Între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este o diferență de vârstă de nouă ani, cântăreața având 40 de ani și soțul ei, 31. Relația dintre ei a evoluat rapid pentru că la doar o lună de când s-au cunoscut, Claudia a rămas însărcinată.

În 2017, cântăreața a mai adus pe lume un băiețel și toată lumea credea că au o relație de invidiat, chiar dacă în ultimul an, soțul ei era absent din fotografiile postate de Claudia pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău, crai vestit în lumea mondenă

 

Claudia Pătrășcanu s-a gândit că îl poate cuminți pe fiul lui Niculae Bădălău, băiat de bani gata, foarte dorit în lumea mondenă.

Gabi avea deja în palmares nume cunoscute din showbiz, de notorietate fiind escapadele sale amoaroase cu Ramona Gabor, Andreea Mantea, Adelina Pestrițu, Rocsana Marcu sau Roxana Ionescu și a umblat zvonul că și Vica Blochina i-ar fi trecut prin viață.

Tabloidele au scris, la vremea aceea, despre comportamentul mizerabil al lui Bădălău vizavi de iubitele sale. Spre exemplu, Andreei Mantea, tânărul i-a spus „Eşti varză! Mă p*ş pe tine de nebună! Vai de capul tău de curvă' după ce bruneta a a făcut publice poze cu Vica Blochina pe care aceasta din urmă i le-ar fi trimis în privat lui Bădălău.

Iar despre Ramona Gabor, Gabi Bădălău a declarat că „este o stricată' și că nu vrea să mai audă de ea, deși a avut, la un moment dat, intenția de a o lua de nevastă.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton