Cum arată Deea Codrea de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fără machiaj: "Cel mai important lucru este să fii tu ok cu tine și să te simți bine in pielea ta"

 Cica Cristina
.

Deea Codrea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este o apariție controversată în cadrul emisiunii. Tânăra a venit încrezătoare la emisiune, pentru a-și surprinde fanii, colegele din platou și, în special, jurații. Este o femeie frumoasă și mulți se întreabă cum arată fără machiaj. Imaginile vorbesc de la sine.

Deea-Codrea-1Deea-Codrea-1

Deea Codrea apare mereu impecabilă, este atentă la detalii, pentru a etala cea mai bună ținută posibilă în concurs. Poate nu îi iese de fiecare dată, însă se străduiește să fie pe placul juraților.

Blogger și influencer, Deea Codrea a construit o comunitate solidă în mediul online. Tânăra susține că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, nimic nu poate sta în calea transformării unui vis în realitate.

Citește și: Episodul negru din trecutul concurentei Deea Codrea de la 'Bravo, ai stil Celebrities'.Bruneta și-a deschis sufletul si a vorbit despre divorț

Nimic nu e imposibil, orice vis poate deveni realitate! Aș putea spune că sunt o persoană extrem de ambițioasă și că îmi doresc să reușesc orice îmi propun. Iar asta ar trebui să fie suficient. Rezumând, îmi propun să ajung cât mai departe în această competiție!„, a spus Deea Codrea la venirea în competiție.

Comentariile au început să curgă pe rețelele de socializare și de când Deea Codrea este concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Incredibil de frumoasă”, „Ești o deosebită, indiferent cum ar vrea ‘alții’ să fii! Ești șarmantă, ești carismatică, ești senzațională!”, „Cred că cel mai important lucru este să fii tu ok cu tine și să te simți bine in pielea ta. Unii vor alege stilul tău, alții nu te vor întelege, dar știu că ești o luptătoare și ca o vei face până la capăt. Adună sfaturile bune, îmbină-le cu ceea ce ești tu, și vei înflori și mai mult. Dar caracterul nu trebuie să-l schimbi pentru nimeni. Ești în competitia asta cu un scop, nu cred că ești adusă de umplutură. Așa că fruntea sus, încrederea la purtător, că oamenii tăi te susțin”, „Ești minunată”, „Arăți foarte bine”, „Ești cea mai frumoasă și cea mai inteligentă, mult succes”, „Frumusețe rară”, „Ești minunată, te admir din ce în ce mai mult dupa fiecare apariție a ta”.

Citește și: Cine este Deea Codrea de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'.'Îmi propun să ajung cât mai departe în această competiție!'

Deea Codrea, scandal cu Raluca Bădulescu la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Un moment notabil din cadrul emisiunii a fost scandalul dintre Deea Codrea și Raluca Bădulescu.

Concurenta Deea Codrea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a susținut un moment inedit. A venit la pupitru cu un „premiu Oscar” și a început să își recite discursul de mulțumire față de toți cei din platou. În urma acestuia, vizibil iritată s-a arătat Raluca Bădulescu.

Citește și: Cum arată Bianca Giurcanu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj

„O să încep lista de mulțumiri cu Cătălin. Toată copilăria mea, recunosc că m-am uitat la tine. Te-am văzut înconjurat de femei frumoase și mi-am dorit să fiu și eu una dintre ele. Îți mulțumesc pentru un vis care nu se va materializa niciodată. Raluca, regina regească, îți mulțumesc din suflet pentru că datorită ție am și eu curaj să ascult manele în public. Înainte le ascultam doar în baie” , a spus Deea Codrea.

„Am înțeles, dar tu despre mine ai înțeles doar faptul că ascult manele?’
Deea și-a continuat discursul, însă Raluca nu s-a mai putut abține.

Citește și: Cătălin Botezatu, enervat de Calina Dumitrescu la „Bravo, ai stil! Celebrities”:”Mi se pare ca pentru vârsta ta ești cam obraznică! Trezește-te!”


„La cât a vorbit Deea, nu mai are cum să fie război, pentru că au ațipit toți pe tunuri, călare. Ai vorbit prea mult, fetiță. Eu știu de ce cred că a vorbit așa de mult. Să nu te deochi. E seară eliminatorie, fetiță, poate vrei să ne spui adio cu chestia asta și nu știi cum să faci. Și ai zis să ții un speech așa”, a spus Raluca Bădulescu.

„Eu am uitat să zic la sfârșit că acesta este un pamflet’, a spus Deea, în încercarea de a aplana conflictul.

După alte câteva replici acide din partea juratei, Deea Codrea a ajuns să fie la un pas de a plânge.

Citește și: Scandal monstru între Raluca Bădulescu și Deea Codrea, la Bravo,ai stil! Celebrities

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Bianca Rus și, mai nou, Oana Radu se vor lupta pentru un premiu în valoare de 100.000 lei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton