Răzvan Simion, o nouă declarație surprinzătoare la TV, despre situația lui amoroasă: "Mai trag un loz"

 Cica Cristina
.

În ultima perioadă au circulat tot mai multe zvonuri potrivit cărora Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar afla la un pas de despărțire. După ultima ediție Neața cu Răzvan și Dani' lucrurile par să stea altfel.

Lidia-Buble-1Lidia-Buble-1

În cadrul rubricii Stil de Succes by Ellida Toma' printre cele șase fete care au defilat în rochie de mireasă s-au numărat Ramona și Gabriela Priscariu, iubita lui Dani Oțil. Cu această ocazie, Răzvan a adus în platou buchete de flori pentru fiecare dintre ele și a organizat un joc pentru a afla care bărbat se va însura primul.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, tot mai des separați.Prezentatorul TV a plecat în vacanță cu fosta soție și copiii

Despre Dani Oțil știm deja că se va însura cu Gabriela Priscariu, pe care a cerut-o în căsătorie într-o vacanță organizată în Mexic, însă surpriza a venit de data aceasta din partea lui Răzvan, scrie libertateapentrufemei.ro.

Tradiția privind aruncatul buchetului s-a schimbat puțin, iar de această dată, bărbații au stat să-l prindă pentru a afla cine se va însura primul. În momentul în care Răzvan Simion a vrut să intre în joc, a fost întrebat păi intri și tu'. Răspunsul lui Răzvan a uimit pe toată lumea: Păi și eu. Mai trag un loz.'

Citește și: Reacția Lidiei Buble, după ce Răzvan Simion a dat de înțeles că relația lor nu mai merge: 'Mult…'

Reacția lui Dani Oțil a fost promptă: Băi, nu ți-e rușine mă?' și s-au auzit hohote de râs în platou.

Răzvan Simion a divorțat în urmă cu 5 ani de Diana, după 15 ani de mariaj, iar acum prezentatorul are o relație cu Lidia Buble.

Citește și: Probleme în Paradis? Replica lui Răzvan Simion, care ne duce cu gândul că relația cu Lidia Buble ar fi pe butuci

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton