Cum arată Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fără machiaj: "Regina stilului"

 Cica Cristina
.

Theo Rose de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a frapat cu frumusețea sa încă de la prima apariție. Mulți se întreabă, însă, cât de frumoasă este în realitate artista. Este doar meritul machiajului sau este impecabilă și fără machiaj? Iată imaginile care deslușesc misterul.

Theo-Rose-1Theo-Rose-1

Tânăra în vârstă de 22 de ani a intrat pe cât de entuziasmată, pe atât de temătoare în concurs.

Citește și: Cum arată Bianca Giurcanu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj

Theo Rose de la „Bravo, ai stil! Celebrities” susține că este creativă și a promis încă de la începutul emisiunii că elementul „surpriză” își va face mereu loc atunci când vine vorba despre aparițiile sale. Se teme de părerea celor din jur, dar și-a făcut curajul necesar pentru a-și învinge fricile.

Pentru că sunt artistă, sunt creativă. Cred că în această competiție voi aduce mari surprize, tocmai pentru că îmi voi permite să merg în zone mai din punct de vedere vestimentar. Îmi este teamă de părerea celorlalți, de mine, de cum voi reacționa la unele critici care mi se aduc. Oricum, sunt mai mult entuziasmată decât speriată„, declarat Theo Rose de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citește și: Cum arată Calina Dumitrescu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj:”Ai un caracter frumos, ești elegantă”

De când s-a înscris la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, Theo Rose este extrem de apreciată: „Da, ești o superbisima vorba Ralucăi”, „Îmi place tare rău de tine”, „Regina stilului”, „Esti cea mai funny, simpatică și inteligentă din showbiz la ora actuala”, „Minunată”, „Îmi place atitudinea ta maxim și asta e mai important decât orice stil și haina scumpa. Nu haina face pe om”, „Ești fantastică. Te ador de mulți ani și îmi place nespus umorul tău. Chiar mă uit cu drag la tine”, „Ești normală, nu nebună și îmi place ca ești exact cum ești în viața reala, nu ești prefăcută. TE ADOR”, „Ce-mi place cel mai tare e că tu tratezi totul cu zâmbete și când se pornesc ‘scandalurile’, le privești de pe margine! Go girl”.

Citește și: Cum arată Gina Chirilă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj:”Este nevoie de persoane publice ca tine”

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Bianca Rus și, mai nou, Oana Radu se vor lupta pentru un premiu în valoare de 100.000 lei.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum arată Oana Radu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj:”Nu îți mai ascunde fața, ești…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton