Cum arată copiii Lisei Marie Presley! Cât de mult îi seamănă nepoții lui Elvis Presley: "Fiul tău este copia tatălui tău"

 Cica Cristina
.

Lisa Marie Presley are patru copii și cel mai probabil Elvis Presley ar fi fost mândru să-și cunoască nepoții, mai ales că unii îi și seamănă regelui Rock ‘n’ Roll-ului!

Copii-Lisa-Marie-Presley-1Copii-Lisa-Marie-Presley-1

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis și a Priscillei Presley, a fost căsătorită de patru ori și a divorțat tot de atâtea ori: cu Danny Keough între 1988-1994, cu Michael Jackson, timp de doi ani, între 1994-1996, apoi cu actorul Nicolas Cage, tot doi ani, între 2002-2004. Ultima căsnicie, cu Michael Dean Lockwood, s-a destrămat după 10 ani, în 2016, artista invocând „diferenţe ireconciliabile.

Din prima căsnicie au rezultat doi copii: Riley Keough și Benjamin Keough, iar din ultima – gemenele Finley Aaron Love Lockwood și Harper Vivienne Ann Lockwood.

Riley Keough are 30 de ani și este actriță. Este căsătorită cu un cascador, Ben Smith-Petersen, iar momentan nu au împreună copii. A cochetat cu modellingul și a apărut în filme precum: Hold The Dark, Under The Silver Lake, Paterno, Logan Lucky, American Honey. Tânăra a dezvăluit la un moment dat că are numai amintiri frumoase alături de Michael Jackson, care i-a fost tată vireg, precizând că l-a iubit din toată inima.

„Fiul tău este geamănul tatălui tău!”

Benjamin Keough, singurul băiat al Lisei Marie Presley, are 27 de ani. Tânărul nu doar că a moștenit frumusețea bunicului său, Elvis Presley, ci și talentul, având în vedere că este cântăreț, potrivit adevărul.ro. Fanii au reacționat de îndată ce Lisa Marie Presley a postat o fotografie cu toți copiii, observând asemănarea incredibilă dintre Elvis și nepotul său: „Benjamin seamană atât de mult cu Elvis, „Fiul tău este geamănul tatălui tău! Sunteţi o familie frumoasă, „Fiul tău este copia tatălui tău, o fotografie drăgălaşă de familie. Vă transmit dragoste şi să fiţi binecuvântaţi cu toţii.

Gemenele Finley Aaron Love Lockwood și Harper Vivienne Ann Lockwood au 11 ani și sunt absolut adorabile. Frumusețea este trăsătură de familie, astfel că cele două nu puteau face excepție. Fetițele au rămas în grija bunicii, Priscilla, pe timpul divorțului mamei lor de Michael Dean Lockwood.

Sunt o familie frumoasă, iar Lisa Marie Presley și Priscilla Presley au motive să fie mândre! Imaginile vorbesc de la sine!

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton