Ce mult a crescut fiica cea mică a lui Joseph Hadad! La 14 ani, Lipaz este o adolescentă superbă și o elevă de nota 10

 Oana Pantazi
.

Joseph Hadad are toate motivele de mândrie! Are trei copii minunați, care i-a crescut singur după ce a rămas văduv, iar recent, Lipaz, mezina familiei, i-a mai dat tatălui ei un motiv de bucurie – a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Cine îl vede prima oară pe chef Joseph Hadad nu bănuiește că, în spatele chipului său blând și al zâmbetului luminos, se ascunde o dramă. Celebrul chef a rămas văduv de la 48 de ani, după ce soția lui s-a stin sân urma unui cancer la sân și, chiar dacă avea toate motivele, nu s-a lăsat răpus, de dragul celor trei copii mici, care aveau mai mult ca oricând nevoie de tatăl lor…

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

„Sunt mâdru de tine”

Iată că timpul a trecut, și acum Dor, Daniela și Lipaz, fiul și cele două fiice ale sale, îi dau tatălui lor numai motive de mândrie. Recent, mezina familiei a participat la Evaluarea Națională, unde a luat 10 pe linie, iar tatăl ei a împărtășit bucuria cu fanii săi de pe contul de socializare.

„A fost o zi plină de emoție și bucurie pentru mine. Reușitele copiiilor devin întotdeauna motiv de mândrie pentru părinți. Fiica mea Lipaz a primit astăzi rezultatele la evaluarea națională și nu pot să nu mă laud cu rezultatele bune pe care le-a obținut, știam că este o elevă de nota 10. Felicitări, fata mea frumoasă, sunt mândru de tine!”, a scris chef Hadad.

Citește și: Florin Zamfirescu, declarații șocante despre divorțul de Cătălina Mustață: „Mi-a furat mașina. Îmi era rușine'

chef-joseph-hadad_04-1200×715-1024×610chef-joseph-hadad_04-1200×715-1024×610

Drama unui tată

Joseph Hadad a mărturisit că moartea soției sale a fost cel mai greu moment prin care a trecut, cu atât mai mult cu cât, la vremea respectivă, copiii erau foarte mici. Drept urmare, a trebuit să treacă peste durerea personală, pentru a le fi alături celor mici, extrem de afectați de moartea mamei lor.

„Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie”, i-a dezvăluit Chef Joseph Hadad, prezentatoarei Iuliana Marciuc la „Destine ca-n filme”.

Citește și: Cum arată fiica lui Virgil Ianțu la 15 ani. Jasmina este o adolescentă superbă

Joseph Hadad şi-a luat asupra lui întreaga vină pentru moartea soţiei. Se consideră vinovat pentru că, ştiindu-se ocupat cu munca, nu a mers cu ea la doctor şi regretă enorm. A cheltuit sume importante pentru a o trata, a vândut apartamentul, însă nu a reuşit. După 3 ani de tratamente, corpul soției sale a cedat… Chiar dacă durerea nu trece niciodată, cu siguranță ea se estompează, iar cel mai bun balsam sufletesc pentru chef Hadad sunt chiar cei trei copii ai săi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton