Cum arată copiii Milei Kunis și ai lui Ashton Kutcher. Sunt atât de drăgălași, încât imaginile cu ei au topit inimile fanilor din întreaga lume!

 Cica Cristina
.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au doi copii superbi. Imaginile cu ei au făcut înconjurul lumii și sunt absolut adorabili!

*EXCLUSIVE* Ashton Kutcher and Mila Kunis enjoy their morning out with their kids*EXCLUSIVE* Ashton Kutcher and Mila Kunis enjoy their morning out with their kids

Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au căsătorit în urmă cu 5 ani și împreună au doi copii: un băiat și o fetiță.

Wyatt Isabelle Kutcher s-a născut pe 1 octombrie 2014, la patru luni după căsătoria părinților. Fetița în vârstă de 5 ani semănă cu mama ei și este foarte drăgălașă.

Citește și: Ce mult au crescut și ce frumoși sunt copiii Victoriei și ai lui David Beckham. Cei patru fac furori pe internet

Dimitri Portwood Kutcher, frățiorul mai mic, are trei ani și imaginile cu el stârnesc întotdeauna numai reacții pozitive.

Cu toate că în zilele noastre se dovedește destul de greu, cei doi au reușit să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală și sunt o familie fericită. Însă, pentru acest lucru sunt nevoiți să apeleze la anumite măsuri, care să le permită să le acorde atenția cuvenită micuților. De exemplu, obișnuiesc să își închidă mereu telefonul atunci când se ocupă de copii. Iar acest mic sacrificiu vine la pachet cu satisfacții extraordinare.

„Să vă dau un exemplu: Îmi priveam fetiţa care încerca să se decidă dacă să împartă sau nu fursecul pe care-l avea  şi după ce a făcut-o mi-am spus «Hmm, tocmai a învăţat să facă un sacrificiu». Chiar dacă nu vor avea calităţi extraordinare, măcar vor şti ce înseamnă sacrificiul şi generozitatea. Pentru mine, acestea sunt cele mai memorabile momente…', a povestit la un moment dat Ashton Kutcher.

Ashton Kutcher: „Singurul lucru la care muncesc mereu este relația cu soția mea și cea cu copiii”

Nimeni nu spune că este ușor. A fi părinte înseamnă asumarea responsabilității pentru viața altcuiva, înseamnă grijă permanentă și o muncă extraordinară.

Citește și: Ce mari și frumoși s-au făcut copiii lui Pink!Sunt absolut adorabili, iar imaginile cu ei au cucerit internetul

Ashton Kutcher a declarat că investește mult timp și răbdare în relația cu partenera și copiii lui, potrivit totuldespremame.ro. A dezvăluit și cum îi iese acest lucru: „Singurul lucru la care muncesc mereu este relația cu soția mea și cea cu copiii. Unul dintre lucrurile pe care le fac este să rezerv loc pentru viaţa personală şi pentru copiii mei. Bifez aceste zile în calendarul meu şi nu las să intervină absolut nimic. Întotdeauna, cu rare excepţii, weekend-ul îl petrec cu copiii'.

Mila Kunis: „Ne dorim să-i învățăm pe copii ce înseamnă un ban muncit din greu”

În ceea ce privește educația, Ashton Kutcher și Mila Kunis își doresc extrem de mult ca cei mici să fie conștienți de valoarea banilor, să nu se învețe să obțină totul cu ușurință în viața.

Citește și: Ce mari și frumoși s-au făcut copiii Thaliei!Cei doi sunt adorabili și seamănă foarte bine cu mama lor

Provenim amândoi din familii foarte frumoase, puternice, dar sărace, am crescut într-o sărăcie profundă, tot ce am construit a fost pe cont propriu și suntem perfect conștienți de valoarea fiecărui dolar în parte. Ne dorim să-i învățăm pe copiii noștri încă din fragedă pruncie ce înseamnă un ban muncit din greu', a declarat Mila Kunis.

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și: Ronaldo are patru copii superbi!Au crescut, iar imaginile cu ei au topit inimile fanilor!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton