Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu: „Ce emoții ne-au încercat pe amândoi”. Imagini cu inelul de logodnă

 Cruceru Cristina
.

Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu! Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Milan. Artistul a plănuit o vacanță de vis alături de viitoarea lui soție, cu scopul de a filma clipul unei noi piese de-a lui. Iată că solistul i-a pregătit Danielei o surpriză de proporții, la care nici nu se gândea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu, mama copilului său. Celebrul artist și frumoasa lui iubită sunt în culmea fericirii, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Cântărețul a mers tocmai în Cappadocia, Turcia, alături de partenera lui de viață, cu scopul de a filma un videoclip, pentru o piesă nouă de-a lui.

Culita-Sterp-si-DanielaCulita-Sterp-si-Daniela

Zilele în Turcia s-au sfârșit așa cum nici nu se aștepta frumoasa blondină: cu o cerere în căsătorie! Daniela Iliescu s-a emoționat până la lacrimi atunci când a văzut că iubitul ei se pune în genunchi și scoate inelul cu diamant. Culiță a ales un cadru de basm, pentru a o cere în căsătorie pe mama băiatului său.

Citește și: Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp. Au împreună un băiețel

Citește și: Ce cadou inedit îi pregătește Culiță Sterp fiului său, de ziua lui. Milan e actor la nici măcar 1 an: „Să știe că tati a făcut…”

Citește și: Fiul Ioanei Năstase se însoară. Primele detalii despre nuntă: „Sunt așteptate 400 de persoane, pe data de…'

Citește și: Klaus Iohannis a ajuns azi la Kiev. Alertă de raid aerian în Ucraina, în timpul vizitei președintelui României

Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani. Se cunosc de 14 ani și au împreună un băiețel minunat, pe nume Milan. Artistul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii lui. Cadrul este unul de basm, așa cum nimeni nu se aștepta.

'A spus DA, frumoasa mea! 🤍 O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată Nu pot iubi alte femei' pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne 🙏 In cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea! ', a scris Culiță Sterp, în mediul online.

Ce reacție a avut Daniela Iliescu

Daniela Iliescu a fost foarte emoționată de cererea în căsătorie. Tânăra mămică a scris un mesaj foarte frumos, pe rețelele de socializare, alături de câteva imagini de poveste.

'Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul Nu am crezut niciodată în iubirea din povesti, dar am știut mereu ca voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care la rândul lui mă vă iubi așa cum merit.

Și te-am găsit, sau mai bine zis regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt m-a adus la tine. Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase. Te iubesc, frumosul meu!', este mesajul emoționant scris de Daniela Iliescu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton