Crina Mardare, mesaj emoționant pentru fiul ei, după ce s-a însurat: "Bubu Cernea și Elena Mogîldea, voi..."

 Dumba Gabriela
.

Bubu Cernea, fiul Crinei Mardare şi al lui Mişu Cernea s-a însurat cu actrița Elena Mogîldea, săptămâna trecută. Crina Mardare a avut un mesaj sensibil pentru cei doi însurăței, imediat după cununie, din care se înțelege clar că mama soacră este foarte fericită cu alegerea fiului său și își iubește nora.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actrița Elena Mogîldea și toboșarul Bubu Cernea, fiul celebrilor Crina Mardare și Mișu Cernea, de la Sfinx Experience, au spus „Da' joi, 9 iunie. Bubu și Elena sunt împreună din 2018 și fac un cuplu superb. Ceremonia și cheful s-au ținut într-un loc de poveste: la un centru de evenimente situat chiar în în pădurea Ileana, din Dragomirești-Deal (Ilfov).

654654

Crina Mardare, mesaj emoționant pentru fiul ei, după ce s-a însurat

„Acest weekend a fost unul cu totul și cu totul special. Am avut bucuria să fiu alături de copiii mei dragi în unul dintre cele mai importante momente pentru ei.

Bubu Cernea și Elena Mogîldea, voi știti deja tot ce simt eu pentru voi și faptul că vă doresc toată bucuria din lume, să vă iubiți cum ați făcut-o și până acum, să rămâneți mereu îndrăgostiți unul de celălalt și de viață.

Vă iubesc și sunt mereu aici pentru voi!', a scris pe Instagram Crina Mardare, profa de muzică de la „Te cunosc de undeva' (Antena 1).

Citește și: Anamaria Prodan i-a reproșat lui Laurențiu Reghecampf, în direct:'Trebuia să fii un model pentru copiii tăi'

Citește și: Oana Ciocan, despre experiența de la Survivor 2022:'Nu am ajuns la o stabilitate financiară atât de bună'

Citește și: Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru.Primele imagini cu locuința nou amenajată 

Bubu este fiul Crinei Mardare și al lui Mișu Cernea

Bubu Cernea este fiul Crinei Mardare (64 de ani) şi al lui Mişu Cernea, de la căror nume se leagă istoria trupei rock Sfinx Experience.

Crina Mardare l-a născut pe Bubu când avea vârsta de 36 de ani și nu s-a căsătorit niciodată cu tatăl lui, Mișu Cernea.

După două căsnicii eșuate, artista nu a dorit să mai audă de a treia, dar a trebuit să se lupte cu prejudecățile celor care îi spuneau să nu facă un copil în afara căsătoriei. Nu a ascultat pe nimeni și așa a venit pe lume Bubu, scrie libertateapentrufemei.ro.

Crina Mardare și Mișu Cernea, poveste de iubire tumultuoasă

Întrebată, într-un interviu pentru Revista Tango, ce relație are Bubu cu tatăl lui, Crina Mardare a răspuns: „Foarte bună, excepțională. Bubu cred că e fericit, pentru că are un tată care are vocație de tată, adică îi plac foarte mult copiii și e un suflet bun.

Relația noastră fiind specială – noi nu locuim în aceeași casă, eu locuiesc doar cu Bubu – atunci orice întîlnire e foarte frumoasă și benefică pentru amândoi.

Și Bubu n-a avut niciodată nici o problemă pentru că eu i-am explicat de la început cum stau lucrurile și n-a avut nici o suferință. Chiar dacă eu m-am temut să nu fie atacat de copii, el a reușit să le facă față, pentru că eu i-am explicat că nicăieri nu e scris că mama și tată să stea împreună'.

Întrebată dacă așa a procedat mereu, răspunsul Crinei a fost categoric:

„Dintotdeauna. A fost o hotărîre a noastră. Dacă vom hotărî vreodată să ne mutăm împreună, e OK. Practic, suntem împreună, numai că nu stăm împreună din varii motive, despre care nu vorbesc'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton