Răzvan Simion, ironic la adresa lui Dani Oțil, în direct: „Asta apropo la prietenii ăia turnători”. Reacția prezentatorului

 Borcilă Andreea
.

Răzvan Simion a fost ironic la adresa lui Dani Oțil, în direct, la Antena 1. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri de prezentatori de la noi. Sunt colegi și prieteni de mulți ani, împart același matinal și, tot împreună, reușesc să stârnească zâmbetele celor de acasă. Și de data asta, ambii s-au tachinat, în direct la tv, ceea ce a făcut deliciul publicului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion a fost ironic la adresa lui Dani Oțil, în direct. Astăzi, Răzvan Simion și Dani Oțil au prezentat, ca de fiecare dată, matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, de la postul Antena. În fiecare zi, de luni până vineri, cei doi împreună cu Ramona Olaru întrețin atmosfera și fac un show pe cinste, cu fiecare ediție. De data asta, nu s-au putut abține și au dat totul din casă!

dani-otil-1dani-otil-1

În ediția de joi, 16 iunie, Răzvan și Dani au fost puși, din nou, pe șotii. Cei doi s-au tachinat, ba mai mult, au glumit unul pe seama celuilalt. Sunt prieteni și colegi de breaslă de mulți ani, cunoscându-se cel mai bine. Iată ce au putut să spună, în direct!

Citește și: Care este numele din buletin al lui Dani Oțil.Gabriela Prisăcariu l-a divulgat

Citește și: Răzvan Simion și Dani Oțil, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV:„Nu ți-e, mă, rușine? Te-am dus în spate atâția ani…'

Citește și: Fiul Ioanei Năstase se însoară. Primele detalii despre nuntă:„Sunt așteptate 400 de persoane, pe data de…'

Citește și: Klaus Iohannis a ajuns azi la Kiev.Alertă de raid aerian în Ucraina, în timpul vizitei președintelui României

Răzvan Simion, ironic la adresa lui Dani Oțil, în direct

În emisiunea de astăzi, Răzvan Simion și Dani Oțil au vorbit despre ce se întâmplă atunci când merg împreună la petreceri. Răzvan Simion l-a „acuzat' pe Dani că dezvăluie mult prea multe secrete. Răzvan Simion a spus despre bunul său prieten că atunci când merge cu el la petreceri, este genul de persoană care povestește orice și nu poate ține un secret.

„Să vă zic ceva despre Dani. Eu când merg cu el la petrecere cer doar vin că sifon aveam oricum când era cu el. Asta apropo la prietenii ăia turnători (…)”, a glumit Răzvan.

„Glume, glumele lui Răzvan. Ce să zicem? Nu mai zicem nimic. Voi să nu credeți ce a zis (…)”, a fost replica lui Dani Oțil.

Răzvan și Dani, replici spumoase, în direct, la tv

Cei doi sunt prieteni și colegi de foarte mulți ani, iar, de-a lungul timpului, au fost protagoniștii multor discuții amuzante, de acest gen.

„Nu ți-e, mă, rușine? Te-am dus în spate atâția ani. Presiunea pusă de acest furuncul din viața mea. Îi spun furuncul deoarece nu știi când apare, nu știi de ce apare și nu știi de ce apare în viața ta. Și nu l-am zgândărit o perioadă, dar de câțiva ani îl zgândăr. Ești hemoroidul meu preferat! Știi de ce îi zic așa? Nu știi când apare, nu știi unde apare, dar ideea e că la bătrânețe nu scapi de el. Uneori trebuie să recunosc că din cauza lui nu m-am putut așeza la casa mea’, a glumit, la un moment dat, Răzvan.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton