Cristina Spătar, primele declarații despre iubit. Vedeta a făcut credit pentru casă: ”E alături de mine de la divorț”

 Stamen Diana
.

Cristina Spătar a fost foarte discretă cu viața ei sentimentală după divorțul de fostul soț. În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, cu un bărbat a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie. 

De aproape trei ani, Cristina Spătar are o relație cu un bărbat pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Vedeta a fost invitată la o emisiune TV, unde a vorbit de proiectele profesionale, dar și despre iubitul ei.

'Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business, nu sunt singură, șefa mea de atelier și fetele. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Mai avem puțin și facem trei ani și mă înțelege, mă susține, mă suportă. El face construcții. Noi comunicăm foarte mult și ne consultăm. El a pornit un business cu puțin timp înainte de al meu, dar nu a mers. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, știu cu ce se mănâncă.', a declarat Cristina Spătar la Teo Show.

Misteriosul bărbat din viața Cristinei Spătar nu are copii, însă ține foarte mult la fetița și la băiețelul vedetei. 'El nu are copii. Întotdeauna vorbește la plural. Îi cunoaște pe copii, îi ajută la lecții, se joacă. El mă ajută din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericită.', a mai mărturisit artista.

Cristina Spătar face credit pentru casă

Vedeta a fost nevoită să-și ia bagajele și să se mute din casa fostului soț. Acum, Cristina Spătar locuiește într-un apartament modest din Capitală, însă își dorește să se mute la casă. Pentru ca visul ei să devină realitate, artista a fost nevoită să facă un împrumut la bancă.

'E adevărat că îmi doresc o casă mare și frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos și bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguț. Ne facem casă. Nu trebuie să avem unde să face facem grătar și curte pentru copii. Albert vrea să joace fotbal toată ziua.', a spus Cristina Spătar.

FOTO: Facebook

Cristina SpătarCristina Spătar

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton