Anca Serea naște al șaselea copil peste două luni. Vedeta și Adi Sînă au început marile pregătiri

 Pirvu Cristina
.

Anca Serea este însărcinată cu al șaselea copil. Peste aproximativ două luni de zile ea va aduce pe lume o fetiță. Au început deja pregătirile pentru naștere, au cumpărat chiar și câteva hăinuțe. 

La sfârșitul lunii iulie, începutul lunii august, Anca Serea va naște la un spital din București. Adi Sînă va fi alături de ea. Până atunci, ei vor mai pleca și în alte vacanțe, la fel ca și cea în care au fost de curând, în Turcia.

Pentru micuța care va veni pe lume curând, ei au cumpărat câteva hăinuțe.

„Am plecat împreună să ne mai și relaxăm. A fost o vacanță binemeritata. Acum urmează să plecăm din nou cu copiii pentru că iau și ei vacanță. Până nasc ne-am gândit să îi mai ducem în cel puțin două vacanțe.

La sfârșitul lui iulie începutul lui august o să nasc. Am voie să zbor cu acordul medicului. (…) Ne-am organizat. Am cumpărat prosopele, chestii pentru cea mică.”, a spus Anca serea la Pro TV.

Anca SereaAnca Serea

Anca Serea, siluetă de invidiat în a 7-a lună de sarcină. Cum se menține în formă

Vedeta este mama a cinci copii, iar cel de-al șaselea îl poartă în pântece. Anca Serea ne-a dezvăluit care este secretul siluetei sale și ce nu mănâncă foarte des. În primele luni de sarcină, soția lui adi Sînă a avut câteva probleme cu sarcina, însă acum este foarte bine și ea, dar și fetița din burtică.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton