Cum arată acum Ana Maria Georgescu, artista care cânta „Ochii tăi”. Fosta iubită a lui Florin Chilian s-a măritat în secret  / A fost o mireasă superbă!

 Dumba Gabriela
.

Au trecut 18 ani de când pe toate radiourile de la noi se auzea refrenul „Cât mi-e dor de ochii tăi! / Ochii tăi, ochii tăi, / Ce ard ca două văpăi..' şi tânăra de atunci este acum o femeie în toată firea, ce tocmai a devenit soţie. După o relaţie controversată cu Florin Chilian, Ana Maria Georgescu şi-a găsit liniştea în braţele unui bărbat, care a convins-o să îmbrace rochia de mireasă.

Ana Maria GeorgescuAna Maria Georgescu

Ana Maria s-a căsătorit în mare secret cu alesul inimii sale, Norbert Vig şi a dezvăluit fanilor doar câteva fotografii de la nuntă, suficiente încât să vadă toată lumea că a fost o mireasă superbă.

Felicitări! Să aveți parte de tot binele din lume!!❤', Multă iubire și armonie vă doresc, Ana!', Fericire, iubire și împliniri pe toate planurile! Casă de piatra! ❤', Să vă fie bine și să rămâneți mână-n mânaă toată viața!❤', Să fie într-un ceas bun. Dumnezeu să vă dea sănătate și noroc!!', sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

E ultima oară când pleci de acasă fiind 'fata lu mama', când te întorci o să fii măritată şi a altcuiva. Să nu uiţi că eşti cel mai important om din viaţa ta şi că mama te aşteaptă, întotdeauna, acasă.'. Gramajoara lu tata.', a scris Ana Maria în urmă cu câteva zile pe Facebook, în dreptul unui filmuleț în care apărea familia ei, care îi făceau cu mâna, pe peronul gării din Oradea, locul său natal, în timp ce ea pleca spre locul unde urma să aibă loc nunta.

„Gramăjoara cu Ana care pleacă fata și se întoarce femeie. Armand și Holden, vă iubesc și vă mulțumesc pentru toate poeziile și poveștile din ultimele zile. Mama, tu ești căpitanul de vas. Ne-ai dus departe și frumos, tu ești tot!', a mai postat cântăreața.

Au urmat apoi fotografii cu ea mireasă, ipostaze care i-au emoționat pe fanii săi virtuali și care i-au trimis sute de inimioare și mesaje de felicitare.

În vârstă de 32 de ani, Ana Maria Georgescu a lucrat în trecut ca reporter la o televiziune din Oradea, iar în prezent, este actriță; în ultima vreme din viața sa, s-a dedicat lumii teatrului. Ea este dintre dintre actrițele care dau viață personajului Eliza Doolittle din musicalul My Fair Lady', iar relația pe care o are cu acest rol durează încă din copilărie. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton