Connect-R și Misha s-au împăcat. Cum s-au fotografiat cei doi: ”Frumoaso...”

 Stamen Diana
.

S-au despărțit discret și s-au împăcat la fel de discret. Connect-R și Misha sunt din nou împreună. Cei doi au fost plecați de Paște într-o mini vacanță în Paris, orașul dragostei. Se pare că vraja acelui oraș a funcționat și pentru cei doi.

Connect-R și Misha formează din nou un cuplu. Cei doi au petrecut de Paște ca o familie. Connect-R și Misha au plecat împreună cu fiica lor, Maya, la Paris. Artistul a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie în care confirmă faptul că s-a împăcat cu mama fetiței sale.

'Unde mă duci frumoaso?', a scris Connect-R pe una dintre rețelele de socializare. Cei doi au divorțat în urmă cu 2 ani, iar acum se pare că s-au împăcat.

Connect-R a făcut anunțul despre divorț

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot ., Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru ! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat „ , a scris Connect-R pe Facebook.

Citește și: Fotografia care îl va da peste cap pe Connect-R! Misha, în cea mai provocatoare ipostază de până acum

Citește și: Adevărul despre relația Mishei cu Connect-R după divorț. Sunt nevoiți să vorbească zilnic la telefon

FOTO: Instagram, Facebook

Connect-R și Misha s-au împăcatConnect-R și Misha s-au împăcat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton