Reacțiile vedetelor după decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu

 Oana Pantazi
.

Ieri-dimineață, în a doua zi de Paște, social media a fost zguduită de vestea incredibilă a decesului unuia dintre cei mai apreciați designeri autohtoni, Răzvan Ciobanu. Prieteni, colaboratori și oameni obișnuiți i-au deplâns moartea prematură… Iată reacțiile vedetelor după aflarea veștii morții reputatului designer!

Ieri, Răzvan Ciobanu a intrat din nou în atenția presei, însă, din păcate, dintr-un motiv extrem de trist… Creatorul de modă și-a pierdut viața în urma unui accident de mașină, la doar 43 de ani, vestea morții sale premature, chiar în a doua zi de Paște, zguduind lumea showbizului. Iată reacțiile vedetelor, prieteni și colaboratori de-ai designerului, care au ținut să-și ia adio de la el prin intermediul social media!

Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu a fost colegă de jurizare cu Răzvan Ciobanu la Bravo, ai stil!, iar între cei doi a existat o relație specială. Iată ce a declarat vedeta, potrivit Kfetele.ro: „Sunt șocată de ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred. Este incredibil de trist ce se petrece. Îmi amintesc că l-am văzut în urmă cu câteva luni și era surâzător.

Iulia Albu

Și Iulia Albu a fost colegă de platou cu Răzvan Ciobanu la Bravo, ai stil! și a avut numai cuvinte frumoase cu privire la cel pe care îl consideră unul dintre cei mai mari designeri ai României.

 

 

View this post on Instagram

 

Odihnește-te în pace @razvan.ciobanu 🌑 Nu o să înșir cuvinte goale. Răzvan a fost și va rămâne un mare designer al României, dincolo de controversele care i-au marcat existența. A fost OM cu bune și cu rele și un profesionist în domeniul său. Deși nu am făcut-o niciodată, astăzi am acordat un interviu colegilor mei de la @stirileprotvro pe care îl puteți urmări în aceasta seară pe @protv_romania. Pentru că Răzvan merită să ne amintim de el așa cum a fost de fapt, și pentru că într-o lume a modei marcată de impostură, plagiat și mediocritate, Razvan a promovat întotdeauna adevărata valoare bazată pe studii de specialitate și muncă. Îmi vei lipsi enorm! 🌑

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu și-a luat, de asemenea, la revedere de la prietenul său Răzvan Ciobanu prin intermediul unui mesaj emoționant pe Instagram. „Am aflat cu stupoare această veste. Nu-mi vine sa cred că viața lui s-a terminat atât de repede, într-un mod atât de tragic. Părerile de rău sunt inutile acum. Ne pare tuturor rău că ne despărțim de un om, de un designer bun. Din câte știu eu nu era un vitezoman, efectiv nu știu cum s-a întâmplat. E trist că a plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Click.

Ilinca Vandici

Prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil!, Ilinca Vandici, a avut, de asemenea, o relație specială cu Răzvan Ciobanu și a ales să-l păstreze în amintire prin intermediul unei fotografii pline de veselie, în care ea și designerul râd în hohote.

 

View this post on Instagram

 

I will always remember you this way…. 🖤 Dumnezeu sa-ți odihneasca sufletul in pace! 🙏🏻😔 @razvan.ciobanu

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial) on

Jojo

Puțini sunt cei care știu că pe Jojo și pe Răzvan Ciobanu îi lega o prietenie foarte veche, despre care a pomenit chiar vedeta în postarea ei: „Acum am citit știrea și sunt complet zdruncinată și șocată… @razvan.ciobanu a fost primul creator de modă cu care am colaborat când eram doar un copil pentru primul spectacol mare pe care l-am prezentat”. Unul dintre primii oameni pe care i-am cunoscut in industrie care a ramas la fel si dupa trecerea anilor: un om zambitor, deschis, cald. Un artist pentru care a facut mereu imposibilul posibil! Sa ai drumul lin Razvan si sa te odihnesti in pace! Condoleante familiei si apropiatilor!

Oana Roman

Pe Oana Roman o leagă multe amintiri frumoase de Răzvan Ciobanu, însă una absolut memorabilă are legătură cu cea mai frumoasă zi din viața vedetei, designerul fiind cel care i-a creat vedetei rochia pentru cununia civilă. Oana a postat, de altfel, o fotografie foarte emoționantă, în care este alături de Răzvan Ciobanu, îmbrăcată în rochie de mireasă.

Alessandra Stoicescu

Și vedeta Antenei 1 Alessandra Stoicescu i-a lăsat un mesaj emoționat lui Răzvan Ciobanu, pe contul ei de Facebook. „Te-am rugat de atâtea ori sa nu te mai grabesti.. Zbor lin, Razvan.. toate celelalte ți le spun în gând de azi dimineață”, a scris moderatoarea cu tristețe.

 

Andreea Raicu

Vedeta a fost foarte șocată de moartea prematură a prietenului ei Răzvan Ciobanu, căruia nu o dată i-a purtat creațiile, și a postat la rândul său o fotografie pe Instagram, alături de un text pe blogul personal, prin care și-a exprimat regretul pentru imensa pierdere.

Andreea Bănică

Printre nenumăratele vedete care și-au exprimat regretul cu privire la moartea neașteptată a designerului se numără și Andreea Bănică. Aceasta a postat o fotografie din care ea și Răzvan Ciobanu zâmbesc fericiți…

 

View this post on Instagram

 

RIP…Razvan! 🙏

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton