Claudia Pătrășcanu, amenințată cu plângere penală de socru! Niculae Bădălău o acuză de violare de corespondență

 Stamen Diana
.

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a se termina. După ce vedeta a făcut declarații scandaloase despre familia soțului ei, socrul său intervine și o amenință cu plângere penală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ieri, după ce a ieșit din sala de judecată, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații total neașteptate despre mama lui Gabi Bădălău. Vedeta a mărturisit că soacra ei i-ar fi luat banii pe care îi făcea la concerte, iar familia soțului ei are să-i înapoieze foarte mulți bani.

Claudia Pătrășcanu (2)Claudia Pătrășcanu (2)

Scandalul a continuat toată ziua, pentru că tatăl lui Gabi Bădălău a intervenit și a amenințat-o pe Claudia Pătrășcanu cu plângere penală. Socrul vedetei susține că aceasta ar fi făcut publice mai multe conversații, mesaje private și înregistrări. Mai mult, Claudia Pătrășcanu le-ar fi folosit ca mijloc de probă în fața instanței pentru a-l denigra pe Gabi Bădălău în vederea obținerii custodiei complet a celor doi băieței pe care îi au împreună.

Niculae Bădălău ar fi luat deja legătura cu avocații săi și aceștia ar pregăti toate demersurile pentru a depune plângere penală împotriva Claudia Pătrășcanu. Vedeta ar fi acuzată de violare de corespondență.

Citeșete și: Andreea Bănică, martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: 'Era foarte slăbită, am filmat-o când plângea în hohote'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa familiei lui Gabi Bădălău: 'Soacra îmi lua banii de la cântări. El juca la cazino'

Citește și: Gabi Bădălău își acuză soția că l-a turnat la DNA: „Își nota în caiet ce vorbeam prin casă!'. Reacția Claudiei Pătrășcanu

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, declarații scandaloase despre soacra ei

Femeia cu care Gabi Bădălău are doi copii nu mai poate face față problemelor prin care trece. Claudia Pătrășcanu a răbufnit și a făcut declarații tăioase despre familia încă soțului ei, pentru că divorțul nu s-a încheiat. Artista susține că familia lui Gabi Bădălău are să-i dea foarte mulți bani, iar soacra ei i-ar fi luat banii pe care ea îi câștiga la concerte.

'Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot… pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei.', a mai declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton