Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr: „M-a prins flama, când l-am văzut”

 Lupescu Anca
.

Bianca Brad a devenit celebră odată cu rolul principal din filmul Zâmbet de soare. Cel care a încurajat-o să meargă pe drumul actoriei a fost Ștefan Bănică Jr. Vedeta a vorbit despre impactul pe care Ștefan Bănică Jr. l-a avut în ceea ce privește cariera ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Atunci, cunoscutul artist Ștefan Bănică Jr. i-a recomandat și un profesor bun. Este vorba despre Petrică Gheorghiu, care îi pregătea pe toți pentru examenul la Actorie. Mai mult, Bianca Brad susține că nu a reușit să intre din prima la facultate.

'Ștefan Bănică m-a influențat pentru a da la Facultatea de Teatru. Eram de vârste apropiate. În anii 80, când ne-am întâlnit la castinguri, el era deja o vedetă, filmase pentru mai multe pelicule. Vorbea cu entuziasm despre filmări. M-a prins flama, când l-am văzut, dar nu de Bănică, ci de energia care mi-o transmitea', a spus Bianca Brad.

Ștefan și Bianca au fost la un pas să joace împreună în Liceenii, însă regizorul a fost nevoit să renunțe la mai mulți actori, în ultima clipă.

Bianca Brad are amintiri de neuitat cu Ștefan Bănică Jr, căruia, de altfel, îi datorează întreaga viață artistică. S-au cunoscut la numeroasele castinguri pentru filme, în anii 80:

'Ștefan Bănică Jr m-a influențat pentru a da la Facultatea de Teatru. Eram de vârste apropiate, când ne-am întâlnit la castinguri. El era deja o vedetă. Vorbea cu entuziasm despre filmări. M-a prins flama, când l-am văzut. Dar nu de Bănică, ci de energia care mi-o transmitea', a povestit Bianca, în exclusivitate pentru impact.ro.

bianca-brad-si-fiul-sau-luca-3bianca-brad-si-fiul-sau-luca-3

'El mi l-a recomandat pe Petrică Gheorghiu, acesta îi pregătea pe toți în vederea examenului la Actorie. Nu am intrat de prima oară la facultate. Eram elevă la un liceu economic și voiam inițial să studiez Turismul, la ASE, ca să pot vizita alte țări, dar Ștefan m-a încurajat să fac Actoria', a mai adăugat artista.

'Actrița principală nu se afla într-o perioadă bună, așa că eu am înlocuit-o. Puteam cânta foarte bine și aveam un păr superb', a mai spus ea.

Ce dietă a ținut Bianca Brad ca să slăbească 14 kilograme

Cândva desemnată cea mai frumoasă femeie din România, Bianca Brad continuă să arate senzațional și la cei 50 de ani pe care tocmai i-a împlinit. Totuși, vârsta nu iartă pe nimeni, nici măcar pe modele, așa că vedeta a recurs la o dietă care-i poate speria pe mulți pentru a da jos kilograme. Astfel a reușit să slăbească 14 kg în șase luni.

Bianca Brad a mărturisit pentru Libertatea ce sacrificii a făcut pentru a reușit să slăbească în urmă cu ceva vreme 14 kilograme în șase luni.
Am renunțat la tot ce înseamnă mâncare procesată, la zahăr complet, la carne, de fapt proteine animale, deci fac o cură intensivă de detoxifiere profundă, atât trupește, cât și sufletește. Sunt raw vegană 90 la sută și din când în când mai mănânc lucruri gătite‘, a povestit Bianca Brad, care dublează dieta și regimul de viață sănătos cu multă mișcare. Lucru deloc dificil pentru ea, de vreme ce anul trecut a devenit instructor de Pilates.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:'Niciodată să nu spui niciodată'/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma:„O frustrare, pe motive de 2 lei’

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

Citește și: Cât de mult a măcinat-o divorțul pe Anca Țurcașiu. Artista a slăbit mult:„Trebuie să treacă timp’

Am ales Pilates, deoarece m-am îndrăgostit de această metodă, pentru că te învață să fii conștient de cum acționează și cum să-ți folosesti corect mușchii, dar mai ales, pentru ca încurajează o postură/atitudine elegantă. Datorita multelor efecte pozitive ale metodei Pilates, o recomand cu toată căldura, tuturor, indiferent de vârstă sau sex!’, a scris Bianca pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton