Regulile pe care fiicele Gabrielei Cristea trebuie să le respecte cu sfințenie: "Sunt foarte strictă"

 Cica Cristina
.

Gabriela Cristea recunoaște că este o mamă exigentă! Cel puțin atunci când vine vorba despre anumite reguli de la care fetele nu ar trebui să se abată sub nicio formă! Vedeta face totul spre binele celor două micuțe, Iris și Victoria.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este o mamă devotată, care se implică 100% în creșterea celor două fetițe. De când au reality show-ul Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea fanii au ocazia de a afla mai multe detalii despre familia preferată.

Tavi și Gabriela își răsfață cele două fetițe și le oferă toate condițiile pentru a se bucura de copilărie în cel mai frumos mod posibil. Totuși, Gabriela Cristea nu se lasă înduplecată atunci când vine vorba despre niște reguli care, până la urmă, sunt spre binele fetițelor.

Fiice-Gabriela-Cristea-1Fiice-Gabriela-Cristea-1

Fetițele Gabrielei Cristea au un program strict

Victoria și Iris au de respectat un anumit program, pentru a crește sănătos. Astfel, fetițele se culcă și mânâncă la ore fixe, iar această regulă nu este discutabilă, se respectă cu strictețe.

'Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe.

Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mamă de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața', a povestit Gabriela Cristea în cadrul show-ului de la Antena Stars.

Citește și: Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda:”Este foarte greu de întreținut”

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect”. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile:”Frumusețea fizică trece pe locul doi!”

Citește și: Actorul Adrian Păduraru recunoaște că este un bărbat gelos:„Iubesc și sunt fericit'/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu plângere penală de socru!Niculae Bădălău o acuză de violare de corespondență

Tavi știe tot ce face Gabriela Cristea

Odată cu difuzarea reality show-ului, oamenii au observat că și atunci când lipsește Tavi Clonda știe tot ce face soția sa în lipsa sa.

Cu ajutorul tehnologiei, Tavi are ocazia de a-și vedea fetițele și soția pe camere, când este plecat cu treburi. Fostul concurent de la Te cunosc de undeva este un tătic grijuliu și responsabil și un soț pe măsură. În clipa în care a fost sunat de Gabriela Cristea, el a demonstrat că este atent la ce se întâmplă în casă, răspunzându-i prompt: 'Te văd'.

De asememenea, cei doi soți se consultă în orice problemă, chiar și atunci când i se cere părerea despre ce culoare de ojă să aleagă partenera sa de viață. 'Auzi, iubirică, ce culoare de ojă să-mi fac?', i-a spus Gabriela Cristea soțului său.

'Păi ți-am zis mov! Ce variantă mai ai?', a replicat repede artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton