Cine este Sonia Mosca, finalistă la X Factor, în echipa Deliei: "Poate să facă tot cu vocea"

 Cica Cristina
.

Sonia Mosca se numără printre finaliștii X Factor. Tânăra este în echipa Deliei și aspiră la marele premiu. A cucerit jurații de la primele acorduri, dar și publicul. Pe parcursul sezonului 9 a avut o serie de momente inedite, iar acum Sonia Mosca are șansa de a câștiga concursul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sonia Mosca a făcut senzație la X Factor încă de la primele apariții. Ea a intrat în echipa Deliei, căreia i-a revenit grupa de categorie de vârstă de sub 24 de ani.

Sonia Mosca de la X Factor este din Italia, iar în faza de audiții a primit patru de DA, după o interpretare de excepție. A ales melodia „And I Am Telling You Im Not Going', care i s-a potrivit perfect.

Sonia-Mosca-X-Factor-1Sonia-Mosca-X-Factor-1

Sonia Mosca a subliniat încă de la început la X Factor cât este îndrăgostită de muzică: „Simt cu adevărat muzica înăuntrul meu'.

Delia consideră că Sonia Mosca ar putea fi câștigătoarea X Factor

„Tu ai fost speranța mea, am simțit că vei veni! Ultimul sezon X Factor a fost câștigat de o fată din Filipine, care era la mine în grupă și cred că ești mai bună ca ea!', i-a spus Delia Soniei Mosca la acel moment.

Acum, Delia este convinsă să Sonia Mosca poate câștiga X Factor, având în vedere abilitățile sale vocale.

„Ea poate să facă tot cu vocea, nu are nevoie de niciun artificiu, de nicio poveste! Ea este așa; a venit în fața noastră și îți spun că este câștigătoarea X Factor, eu așa simt! Nu mai avem nimic asemănător în X Factor!', a declarat Delia în audiții.

Drama trăită de Sonia Mosca de la X Factor

Sonia Mosca este o tânără cu o voce extraordinară, cu un potențial imens. Concurenta de la X Factor nu este la prima experiență de acest gen. A mai participat la un concurs de talente pe care l-a și câștigat. Astfel, a decis să-și încerce norocul și în România, unde are toate șansele de câștig.

În ciuda zâmbetului pe buze pe care îl afișează la toate aparițiile, Sonia Mosca de la X Factor s-a lovit de-a lungul timpului cu o serie de comentarii răutăcioase. Și totul din cauza aspectului ei fizic.

Concurenta s-a deschis și a povestit că la 20 de ani era foarte frumoasă și avea forme, ceea ce îi conferea și siguranță pe scenă.

Sonia Mosca de la X Factor s-a luptat cu depresia

Sonia Mosca de la X Factor a spus și motivul pentru care a câștigat mult în greutate. A devenit obeză după ce a suferit de depresie, generată după o etapă grea din viașa sa. A fost marcată psihic, lucru care s-a văzut și fizic.

Sonia Mosca de la X Factor a precizat că nu se simte deloc bine în pielea ei, ba chiar a ajuns în punctul de a nu se mai putea privi în oglindă. Concurenta ține diete, care să o ajute să-și recapete silueta și, cu această ocazie, și încrederea în sine, potrivit a1.ro.

Citește și: Cine este Andrada Precup, artista nevăzătoare de la X Factor.L-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă!

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Florin Ristei, juratul de la X Factor:”Da, am suferit! Da, am fost respins!”/ INTERVIU

Citește și: Adrian Petrache, concurent X Factor, a primit de ziua lui un tort cu Loredana!Nepotul lui Florin Salam a făcut furori în concurs

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere'. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Sonia Mosca, lăudată de jurații X Factor

În ceeea ce o privește pe Sonia Mosca, Ștefan Bănică consideră că are o voce extrem de bună și puternică. La un moment dat, a spus chiar că X Factor ar fi trebuit să se încheie încă de la prima apariție a concurentei. Doar că X Factor este despre altceva.

„Este pentru prima dată când nu mai auzeam negativul. Atât de puternică este vocea ei.” , a spus Ștefan Bănică.

Atât Loredana, cât și Florin Ristei au lăudat prestațiile concurentei X Factor.

„Când știu că urmează să cânți. Nu am niciun fel de emoție din punctul ăsta de vedere. Din partea mea ai toată aprecierea.”, a spus Loredana.

Florin Ristei a apreciat spectaculozitatea vocii Soniei, precizând că aceasta a impresionat la X Factor atât profesioniștii, cât și oamenii din fața televizoarelor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton