Strategia pe care a adoptat-o Alexandra Ungureanu ca să câștige Bravo, ai stil!: "M-am simțit analizată pe toate părțile"/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Alexandra Ungureanu a făcut furori la Bravo, ai stil! Celebrities! A ajuns în finală, chiar dacă drumul său nu a fost unul ușor. Artista ne-a povestit cum a reușit să facă față tuturor atacurilor îndreptate asupra sa și cum s-a înțeles cu celelalte colege. Vedeta a fost încercată de un amalgam de emoții și sentimente, dar nu s-a gândit nicio clipă să părăsească competiția!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când ai intrat în show-ul „Bravo,  ai  stil!  Celebrities, așa delicată, timidă și tăcută, am trăit cu impresia că vei fi mâncată de vie de colegele tale, mult mai vocale. Cum a fost prima zi de filmări?

Am crezut că o să mor, sincer! (zâmbește) Am zis că, dacă nu leșin când se deschid porțile alea, sunt  șanse să fac ceva! Eu am îmbrățișat cu  mare  drag  provocarea, având  în  vedere  pasiunea mea pentru  modă, știam că voi fi în fiecare zi la TV îmbrăcată   frumos și super aranjată… Hey, ce fată nu își dorește asta?! (zâmbește)

Alexandra-Ungureanu-1-1Alexandra-Ungureanu-1-1

Dar faptul că partea de reality e o zonă  nouă  pentru  mine și interacțiunea  cu  atâția  oameni,  jurați,  colege,  mi-au dat lumea peste cap. Eu sunt obișnuită să-mi văd de treaba mea și în muzică nu am avut neapărat   sentimentul de competiție, știu că e loc pentru toată lumea, se găsește loc în preferințele oamenilor pentru toate zonele muzicale. Dar aici m-a lovit cu totul alt vibe, fetele erau foarte încrâncenate în luptă și am simțit cum sunt analizată pe toate părțile, ca nou-venită și ca posibilă amenințare.

Alexandra Ungureanu: „Mi-am apărat ținutele și felul meu de-a fi”

Dar în culise, că acolo e și mai încinsă atmosfera… Cum te descurci în fața vorbelor grele aruncate de anumite colege? Preferi să răspunzi sau te cenzurezi?

Eu așa sunt, în general. Nu-mi place să ridic tonul, mi se pare normal să discut cu argumente, cu umor, chiar dacă cineva are altă părere decât mine. Și asta am făcut și în discuțiile cu fetele, mi-am apărat ținutele și felul  meu de-a fi. E adevărat că sunt și încăpățânată, și foarte ambițioasă, neam de Capricorn, și latura asta a personalității mele a ieșit la iveală de-a lungul   competiției, cu tot calmul meu. (zâmbește) Dar mi se pare normal să las loc de bună ziua, în orice context aș fi, așa că nu am dus cu mine în afara platoului de filmare supărările și tensiunea care s-au acumulat pe anumite subiecte.

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar:”Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceartă la cuțite:”Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia…”

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:„M-am dus singură la un casting'. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție într-un caz de hărțuire și șantaj:„Au folosit pozele mele și ale fiicei mele!'

Alexandra Ungureanu: „A devenit și miza mea să câștig premiul mult râvnit”

În pofida calmului de care dai dovadă și a umorului cu care privești situația, ești una dintre cele mai atacate concurente, asta și datorită succesului tău. A existat vreun moment în care ai fost pe cale să cedezi? Să părăsești emisiunea?

Nu m-am gândit o secundă să renunț.  Dimpotrivă,  pe măsură ce a trecut timpul, m-am  descoperit  tot  mai puternică și încrezătoare în forțele mele,  și a devenit și miza mea să câștig premiul mult râvnit. 

Am  intrat  cu încredere  în  ceea  ce  propun, ca styling, dar știam că îmi va fi greu să gestionez partea  de  comunicare  cu colegele  mele,  lucru  care s-a văzut în primele ediții. Pe măsură ce a trecut timpul, mi-am dat seama cât m-am atașat de proiect, de echipă,  cât  de  mult  mă ambiționează să   mă autodepășesc, că am ocazia să creez niște momente artistice speciale, și că, dincolo de orice, merită să ies din zona de confort pentru a arăta publicului  și   alte laturi   ale   mele,   emoții fruste, povești personale, situații care mă dau peste cap  sau  mă  enervează, mai   mult   din   omul Alexandra.  Așa  că  nu m-am lăsat doborâtă de atacurile  personale  sau ironiile  la  adresa  mea și mi-am văzut de drum.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton