Cine este Rareș Trufea de la Românii au talent, puștiul care a luat Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

 Cica Cristina
.

Rareș Trufea este al doilea concurent care primește Golden Buzz în sezonul 11 Românii au talent. Prestația sa i-a impresionat nu doar pe jurați, ci în mod special pe Smiley și Pavel Bartoș, care au apăsat butonul auriu. Iată care este povestea adolescentului de 16 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rareș Trufea de la Românii au talent a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș. Adolescentul are 16 ani și este din Tulcea. El i-a impresionat pe cei doi prezentatori cu interpretarea piesei Jelous, scrisă de Labirinth. Rareș Trufea de la Românii au talent a cântat cu emoție și a performat și la pian, iar întreagul număr i-a adus calificarea direct în etapa semifinalelor.

Rareș Trufea de la Românii au talentRareș Trufea de la Românii au talent

'Sunt foarte fericit că am ajuns aici. Pentru mine este cam cea mai mare realizare pe care am avut-o până acum. Când am auzit acel zgomot nu mă gândeam că este de la confettiile respective, chiar am rămas foarte surprins. Este un lucru mare să te vadă toată ţara la televizor cum ai luat Golden Buzz-ul şi totul este aurit în jurul tău, iar toată lumea te aplaudă şi te felicită. Cred că doar o dată în viaţă se întâmplă să primeşti un aşa cadou… Este un salt uriaş în cariera mea şi ăsta este doar începutul', a spus Rareş Trufea în semifinala de la Românii au talent 2021.

Rareș Trufea, al doilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 11

Rareș Trufea este concurentul care a primit al doilea Golden Buzz în acest sezon de la Românii au talent. Primul i-a revenit lui Filip Cioc, un puști cu probleme de vedere, care l-a impresionat pe Florin Călinescu.

Jurații s-au arătat extrem de impresionați de interpretarea de excepția a tânărului și l-au complimentat pe măsură.

'Rareș este minunat, vocea ta sună impecabil și faptul că știi să cânți atât de frumos la pian… Ai o tehnică vocală impecabilă, ești perfect! Jos pălăria, nici nu o mai pun la loc, o las așa jos', a transmis Andi Moisescu.

'Mi-e greu să mai spun ceva după ce am auzit acest cântec atât de bine interpretat de tine. Mie nu îmi vine să cred că tu la 16 ani, poți să cânți atât de bine un cântec ca acesta. Ai atins punctul meu sensibil și coarda sensibilă și mi-a plăcut tare mult', a adăugat Andra. 

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent.Puștiul este nevăzător

Citește și: Alexandra Dinu, primele declarații înainte de debutul la Românii au Talent:'Am luat-o ca pe un semn'

Citește și: Schimbări la Românii au Talent, sezonul 11.Cum s-a modificat formatul emisiunii, din cauza pandemiei

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă:„Sunt un tătic sexy'. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Daria Batschi, „fata cu harpa”, de la Românii au talent. A primit Golden Buzz de la Andi Moisescu

Cine este Rareș Trufea

Rareș Trufea de la Românii au talent, acum în vârstă de 16 ani, și-a descoperit talentul în urmă cu zece ani. La 6 ani tatăl său a lovit cu lingura un pahar, iar el i-a spus, pur și simplu, ce notă muzicală s-a auzit.

Părinții l-au susținut și în clasa a II-a i-au cumpărat un pian electric și a început să ia cursuri. A învățat multe de la profesoarele sale pe care le admiră foarte mult și le îndrăgește. Nu doar că îl ajută să progreseze, dar adolescentul a susținut că profesoarele îi sunt ca niște mame.

Până la acest moment, Rareș Trufea de la Românii au talent a fost recompensat pentru talentul său cu premiul cel mare la concursul național de pian „Carl Czerny” și la Olimpiada Națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice, potrivit click.ro.

Captură foto: YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton