Cine este Daria Batschi, "fata cu harpa", de la Românii au talent. A primit Golden Buzz de la Andi Moisescu

 Cica Cristina
.

Daria Batschi este al cincilea Golden Buzz în sezonul 11 Românii au talent. Prestația sa i-a impresionat pe jurați și în mod special pe Andi Moisescu, care a apăsat butonul auriu. Iată care este povestea adolescentei de 15 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Daria Batschi de la Românii au talent a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu. Adolescenta în vârstă de 15 ani este din București. Ea i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent cu un moment artistic de-a dreptul spectaculos.

Numărul uimitor i-a adus calificarea direct în etapa semifinalelor, după ce Andi Moisescu a apăsat butonul auriu.

Daria Batschi de la Românii au talentDaria Batschi de la Românii au talent

Cine este Daria Batschi de la Românii au talent

Daria Batschi este elevă la un liceu de artă din Capitală. Inițial, a vrut să studieze pianul, însă, în cele din urmă și-a îndreptat atenția către un alt instrument. Încă din clasa a V-a a început să cânte la harpă, iar visul ei cel mai mare este să ajungă solistă la harpă.

În egală măsură, Daria Batschi de la Românii au talent și-ar dori să devină profesoară. În acest fel ar avea posibilitatea de a ajuta alți copii să-și îndeplinească visul.

'Harpa nu este deloc plictisitoare, din contră, e un instrument elegant, e ceva mai deosebit, nu găseşti oriunde harpist. Sunt foarte puţine persoane care cântă la harpă sau au înclinaţii de genul ăsta şi e un instrument aparte. Am descoperit harpa în clasa a cinci a când am dat admitere la George Enescu. Voiam să dau la pian, dar a trebuit să dau la alt instrument.

Pian ar fi trebuit să fac din clasa întâi, aşa că mi s-a dat o listă de instrumente printre care mi s-a dat şi harpa, am să o văd şi am zis că nu mai vreau să văd şi alte instrumente, fiindcă îmi place harpa şi vreau să rămân la harpă', a spus Daria Batschi de la Românii au talent, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu.

Citește și: Cine este Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent.Puștiul este nevăzător

Citește și: Finaliști Românii au Talent. Ei luptă pentru premiul de 120.000 de euro

Citește și: Cine sunt Duo Turkeev de la Românii au Talent

Citește și: Andi Moisescu, din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu Alexandra Dinu: „A descoperit destul de repede…”/ EXCLUSIV

Daria Batschi, al cincilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 11

Numărul tinerei Daria Batschi de la Românii au talent a fost remarcabil, iar Andi Moisesecu a ținut să sublinieze cât de impresionat a fost de ceea ce a reușit adolescenta. A ținut un discurs în care i-a adresat numai cuvinte de laudă, iar apoi a apăsat butonul auriu.

'E o îmbinare de rafinament de sensibilitate pe care o vezi în felul în care se îmbracă, în felul în care stă, cum cântă. Arta și cultura trebuie subvenționate pentru că s-ar putea ca acolo să ne găsim liniștea.

Vreau să o întreb dacă ea este dispusă să răscolilm lumea, să îi punem pe oameni pe gânduri, să le oferim un semn de exclamare și să zică, poate că harpa nu ține de trecut, poate că genul ăsta de muzică, poate că astea sunt lucruri care țin de trecut, poate asta e cheia noastră spre viitor. Aș vrea să subvenționez acest act artistic al tău. Ești dispusă să răscolim lumea?', i-a transmis Andi Moisescu.

Daria Batschi: „Mereu mi-am dorit să ajung pe o scenă mare'

Tânăra a răspuns afirmativ la întrebarea lui Andi Moisescu, iar în momentul în care a apăsat Golden Buzz, Daria Batschi de la Românii au talent s-a arătat extrem de emoționată. A ținut să mulțumească pentru șansa care i-a fost oferită.

'Mă simt plină de emoții de tot felul, dar nu rele. Sunt de la excepționale în sus. Încă nu conștientizez ce s-a întâmplat. Inițial nu am știut ce s-a întâmplat. Sunt foarte emoționată, nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo, sunt total pe altă planetă. Nu am idee dacă a fost real ce s-a întâmplat sau dacă doar am visat.

Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat, e totul în ceață. M-am emoționat, dar emoționat e puțin spus, doar că nu îmi găsesc cuvintele. Înseamnă foarte mult, mereu mi-am dorit să ajung pe o scenă mare și să se întâmple un lucru mare. E prima mea experiență de genul ăsta și sunt foarte uimită și mândră de mine', a spus Daria Batschi, de la Românii au talent.

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton