Sorin Pușcașu de la Survivor își dorește un copil cu iubita lui, Laura: "O să rămân cu el tot restul vieții"

 Dumitrache Medeea
.

Invitați la emisiunea „Ștafeta mixtă', Sorin Pușcașu de la Survivor 2021 și iubita lui, Laura, au vorbit despre planurile de viitor. Războinicul i-a cerut iubitei să fie mama copiilor lui, însă ea nu nu își dorește să se căsătorească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bat clopotele pentru Sorin Pușcașu de la Survivor 2021 și iubita lui? Se pare că nu. După ce războinicul i-a cerut să fie mama copiilor lui, Laura a mărturisit că nu își dorește să se căsătorească cu acte, spunând că iubirea lor nu stă în acte și că oricum vor rămâne împreună toată viața.

Însă Sorin nu a renunțat la gândul unei cereri în căsătorie ca la carte. Războinicul este convins că dacă o va face, iubita lui va accepta. Întors în România de la Survivor, tânărul își dorește să devină tătic cât mai repede.

inel-laurainel-laura

Referitor la cerere, eu știu că ea cumva nu ține foarte mult la acele acte, cum nici eu nu țin. Doar că sunt sigur că dacă o voi cere va zice Da și va trece peste chestia asta. Toate se întâmplă cu un scop și la momentul lor. Acum am cerut-o să fie mama copiilor mei pentru că-mi doresc foarte mult, știu că și ea își dorește..mi-a răspuns cu Da, așa că nu știu ce se va întampla în curând', a declarat Sorin.

Laura, iubita lui Sorin: „Nu vreau să mă căsătoresc cu acte”

Laura, iubita lui Sorin de la Survivor, a explicat de ce nu ține neapărat la o căsătorie cu acte și a spus ce factor ar putea să o determine să își schimbe decizia.

Nu vreau să mă căsătoresc cu acte, nu vreau…Conexiunea noastră este de un alt nivel. Nu simt nevoia să am acte cu el, o să rămân cu el pentru tot restul vieții. Și dacă atunci când o să avem copii știu că ne trebuie, o să facem..oricum o să facem nunta, dar gen petrecere de logodnă', a spus iubita lui Sorin.

Citește și: Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Ai grijă…”

Citește și: Maria Chițu, criticată dur de Sorin Pușcașu, la Survivor:

Citește și: Sărbătoare mare în familia actriței Dana Rogoz! Lia a împlinit un an:

Citește și: Solistul trupei Maneskin, care a câștigat Eurovision, a făcut testul antidrog.

Sorin Pușcașu, detalii despre cererea în căsătorie

Proaspăt întors de la Survivor 2021, Sorin Pușcașu n-a mai avut răbdare și și-a întrebat iubita dacă vrea să fie mama copiilor lui chiar pe aeroport. Momentul a fost unul emoționant mai ales că Laura a primit un inel din scoică.

Sorin a povestit în detaliu unde a găsit inelul și ce a semnificat, de fapt, acea „cerere în căsătorie' de pe aeroport: „Acel inel pe care i l-am dat Laurei era într-adevăr o scoică, o formă de scoică cumva, cred eu, foarte rară, în formă de inel. Pe lângă asta a fost pus într-o scoică închisă bine, o scoică la fel găsită pe plaja din Dominicană. Nu am cerut-o în căsătorie, am cerut-o doar să fie mama copiilor mei și a acceptat și mă bucur foarte mult', a mărturisit războinicul.

Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor 2021

Sorin Pușcașu a ajuns în România în urmă cu câteva zile. Războinicul a fost eliminat de la Survivor 2021 din cauza unor probleme medicale. Medicul i-a interzis să mai intre pe traseu.

Războinicul a vorbit despre problemele sale, în emisiunea Teo Show, și a recuoscut că avea nevoie și de o operație: „Simțeam o durere la genunchi, nu puteam nici măcar să urc o treaptă. M-am tot rugat de domnul doctor să intru, a spus că nu se poate până vin rezultatele. Am foarte multe probleme la genunchi. Din ce am înțeles, mai mult mai sigur e vorba de o operație. Un tendon aproape să se rupă, am o problemă la rotulă din naștere…'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton