Geanta Deliei costă aproape cât mașina lui Bendeac! Cheloo: „Mașina mea e mai ieftină...”

 Lăstun Ana Maria
.

Delia este o mare împătimită a modei, iar artista investește sume greu de imaginat în haine și accesorii. De data aceasta, însă, artista i-a șocat pe colegii săi de la iUmor, Cheloo și Mihai Bendeac, cu o geantă Hermes care costă mai mult decât mașina lui Cheloo.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Să fii persoană publică e greu. Trebuie să ai grijă de tine, să fii mereu la curent cu tendințele, să știi cum să îți accesorizezi ținutele și multe alte astfel de detalii, pe care Delia Matache le cunoaște tare bine și le stăpânește cu măiestrie.

Vedeta este una dintre cele mai apreciate apariții de la noi din țară și a investit enorm de mulți bani în imaginea sa, de-a lungul timpului. Tocmai din această cauză, colegii săi de la iUmor au ironizat-o în nenumărate rânduri. Cheloo și Mihai Bendeac nu se sfiesc să o ia la „roast' pe Delia atunci când consumă caviar, la filmările pentru iUmor, când pleacă în vacanțe exotice sau când pleacă în vacanțe de mii de euro. De data aceasta, potrivit celor doi bărbați, Delia a cam întrecut limita!

Citește și: De ce nu a făcut Delia un copil, până acum: „Nu ar trebui să fim aplaudați că ne abținem?”

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint au sărbătorit 1 an de relație: „La cât mai mulți, iubita mea!'

Citește și: Delia și Loredana, sărut pe buze, la iUmor. Totul a fost filmat

Citește și: Detalii neștiute de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Semnificația eșarfei mov pe care a purtat-o toată familia

Delia – geantă de zece mii de euro! Bendeac: „Te bat aici, în fața camerei'

Se pare că soția lui Răzvan Munteanu are o geantă… scumpicică. Totuși, trebuie să remarcăm faptul că modelele hermes pornesc la câteva mii de Euro și pot costa chiar câteva sute de mii, deci Delia a optat pentru un model chiar „ieftin'! Vedeta a plătit 10.000 de Euro pe geantă, iar Cheloo și Mihai Bendeac, colegii ei de la iUmor, au comparat-o cu… mașinile lor.

delia-matache-geanta-de-zece-mii-de-euro-0delia-matache-geanta-de-zece-mii-de-euro-0

Ei bine, dacă Mihai Bendeac are o mașină puțin mai scumpă, care costă cam 12.000 de Euro, Cheloo a mărturisit că automobilul său este evaluat la mai puțini bani decât opera de artă pe care Delia o poartă pe braț.

Mihai Bendeac: Zi, Matache că dacă e mai mult decât mașina mea, crede-mă că te bat aici, în fața camerei.

Delia: Nu-i mai scumpă. Cât e mașina ta?


Mihai Bendeac: Mașina mea… nu știu, cred că vreo 12.000 de euro.


Delia: Nu, e mai puțin… E vreo… Nouă, 10.000 de euro. Nu știu de ce-s așa scumpe, nu știu care-i faza, n-am înțeles-o.


Cheloo: Tu realizezi că mașina mea este mai ieftină decât geanta lui Matache?


Mihai Bendeac: Păi, asta am întrebat și eu. În sensul ăsta am întrebat. Ca să compar cu mașina mea.


Cheloo: Eu n-am bani, dar nu-s sărac.

De altfel, nu doar colegii de la iUmor o iau peste picior pe Delia pentru gusturile scumpe pe care le are. Și internauții i-au denumit casa „palat', în nenumărate rânduri.

Delia, declarație de dragoste pentru Răzvan Munteanu

„Răzvan este familia mea, numeroasă. Noi avem multe personalități. Suntem doi în casă, dar ne manifestăm cât 10. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari.

M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă în care totul era așa, o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea, dar echilibrul și stabilitatea vin cu un soi de maturizare a ta. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe.

Ca echipă și ca lucruri frumoase pe care am reușit să le facem, da, n-aș fi reușit să fac asta fără el. noi suntem o echipă.', a dezvăluit artista, în podcastul Andrei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton