Cine este iubitul Ioanei Ginghină. Cristi Pitulice a fost logodit și a suferit din dragoste

 Stamen Diana
.

În urmă cu șapte luni, actrița semna actele de divorț și devenea o femeie singură. Acum, în viața Ioanei Ginghină a apărut un nou bărbat, iar toată lumea a devenit curioasă să afle cine este iubitul vedetei. De când a fost dezamăgită de fostul soț, actrița are mare grijă când vine vorba despre o relație.

Zilele trecute, Ioana Ginghină a fost surprinsă într-un magazin de bricolaj alături de noul iubit, unde au făcut câteva cumpărături pentru casă. Cei doi erau destul de relaxați împreună, ceea ce înseamnă că relația lor este una care merge destul de bine.

Mulți s-au întrebat cine este iubitul Ioanei Ginghină, iar numele lui este Cristi Pitulice. Bărbatul care face parte acum din viața actriței este din Alexandria, însă locuiește în București. Cristi Pitulice are o experiență de peste 13 ani în industria turismului și a absolvit două facultăți în acest domeniu.

Iubitul Ioanei Ginghină este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism, iar cine are nevoie de sfaturi poate apela la el cu mare încredere. Cristi Pitulice oferă consultanță în acest domeniu și de ani buni publică articole despre turism în revistele de profil din România.

Citește și: Ioana Ginghină confirmă că iubește din nou: „Sunt fericită, sunt îndrăgostită”

Cristi Pitulice a suferit o dezamăgire în dragoste înainte de a fi cu Ioana Ginghină

Se pare că iubitul Ioanei Ginghină a trecut printr-o mare dezamăgire în dragoste și cine s-ar fi așteptat ca Cristi Pitulice să fi fost și logodit. Bărbatul trebuia să meargă în fața altarului alături de femeia pe care o ceruse în căsătorie, însă s-au despărțit înainte de a avea loc aceste eveniment, potrivit Cancan.

Atât Ioana Ginghină, cât și noul ei iubit au suferit în urma relațiilor pe care le-au avut. Cei doi formează un cuplu acum și cu siguranță vor încerca să facă să meargă lucrurile foarte bine între ei.

Citește și: Ioana Ginghină s-a afișat cu noul iubit.La 7 luni de la divorț, actrița are o relație

FOTO: Facebook

Ioana GinghinăIoana Ginghină
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton