Margherita de la Clejani are probleme cu inima. Artista trece prin momente dificile: ”Vreau să-i transmitem sănătate”

 Stamen Diana
.

Margherita de la Clejani are probleme cu inima, iar anunțul neașteptat a fost făcut în ediția de marți seară a emisiunii Xtra Night Show. Dan Capatos le-a dezvăluit telespectatorilor că artista trece prin momente dificile.

Seara trecută, Margherita de la Clejani ar fi trebuit să fie prezentă în platoul emisiunii Xtra Night Show, însă din cauza unei probleme cu inima nu a putut ajunge. Dan Capatos a fost cel care a dezvăluit publicului că artista nu este într-o stare tocmai bună, dar situația nu este atât de gravă.

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate… Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a dezvăluit Dan Capatos, la Xtra Night Show. 

Până acum, Margherita de la Clejani nu a vorbit niciodată despre niște probleme pe care le-ar avea cu inima. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a concentrat foarte mult pe carieră în ultimul timp. Vedeta a fost recent în Statele Unite ale Americii, acolo unde a cântat alături de părinții ei.

Citește și: Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice

Margherita de la Clejani s-a retras de la Asia Express din cauza problemelor de sănătate

În sezonul 2 Asia Express, Margherita de la Clejani a participat alături de Iuliana Luciu, însă au fost eliminate din concurs din cauza problemelor de sănătate ale artistei.

Margherita de la Clejani a fost nevoită să se retragă din competiție din cauza unor probleme de sănătate amplificate de condițiile grele prin care a trecut în cel mai dur reality-show.

Citește și: Margherita de la Clejani, tratamente de înfrumusețare extreme:face lunar perfuzii cu ozon: „Mă răsfăț ca Afrodita!'

FOTO: Facebook

Margherita de la ClejaniMargherita de la Clejani
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton