Cine este Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi. A crescut fără tată și a făcut studiile în Anglia

 Cica Cristina
.

Daria Radionova este în prezent iubita lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Afaceristul a fost arestat pentru 30 de zile, în dosarul de trafic de persoane și proxenetism. Puțini știu cine este, de fapt, rusoica. Iată câteva detalii interesante din trecutul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daria Radionova este un personaj controversat! A avut o serie de divergențe cu Bianca Drăgușanu, mărul discordiei fiind Alex Bodi. Cele două și-au aruncat vorbe grele de-a lungul timpului, iar recent s-a confirmat că este noua iubită a lui Alex Bodi.

După ultima despărțire de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a confirmat relația cu rusoaica Daria: „Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea„, a precizat Alex Bodi pentru AntenaStars.

Care este numele real al Dariei Radionova

Mulți se întreabă cine este, de fapt, rusoaica Daria Radionova. Numele său de familie real este Cabacova și este născută în Rusia. Copilăria a petrecut-o, însă, în Republica Moldova, având o familie înstărită. Tatăl său era rus, iar mama sa – poloneză. Daria mai are un frate.

'Țara mea de origine este Rusia, dar eu am crescut în Moldova. Aici mi-am petrecut toată copilăria datorită unor circumstanțe. Fratele meu și cu mine avem naționalitate rusă, mama este poloneză. În legătură cu familia mea, nu este foarte mare, conține doar 3 membri: mama, fratele meu și cu mine… Personal, mă consider norocoasă că îi am și chiar dacă familia mea este mică, mi-e tare dor de ea', a povestit chiar Daria Radionova pe blogul ei, cu ceva timp în urmă.

Citește și: Alex Bodi confirmă relația cu Daria Radionova. Mesajul rusoaicei pentru Bianca Drăgușanu:”Nu am despărțit o familie”

Citește și: Daria Radionova și Bianca Drăgușanu, convorbire de gradul zero. Reacția rusoaicei după jigniri:”Îmi pare rău pentru această femeie”

Citește și: Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, arestat pentru 30 de zile, în dosarul de trafic de persoane și proxenetism

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani:„La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos' / EXCLUSIV

Daria Radionova a studiat în Marea Britanie

Daria Radionova și-a făcut studiile în Anglia. În urmă cu 9 ani, învăța și s pregătea pentru a prelua afacerea mamei sale, având la acel moment în minte să revină acasă.

'Educația a fost mereu o prioritate a familiei mele și a mea personal. În legătură cu asta, mama mea are o diplomă în economie și are propria ei afacere. Visul ei este să calc pe urmele ei și să preiau afacerea ei în viitor. Factorul 'carieră'  reprezintă principalul meu obiectiv pentru care am venit la sttudii în Marea Britanie, la Bellerbys Colleges Business Foudation Program', povestea Daria Radionova.

Între timp, planurile sale au fost date peste cap și s-au schimbat total. Daria Radionova a devenit celebră pentru extravaganțele sale. Mai mult, a ținut rima pagină a ziarelor din Anglia ca proprietara unui Lamborghini cu sute de mii de cristale Swarovski pe el. Între timp, Daria Radionova și-a deschis propriile afaceri în Anglia.

Daria Radionova, la cuțite cu Bianca Drăgușanu

Daria Radionova și Bianca Drăgușanu sunt de multă vreme la cuțite din cauza lui Alex Bodi. Ultima dată, ea a explicat că a dat o șansă relației sale cu afaceristul, acum implicat într-un dosar de proxenetism, fără să distrugă o familie.

În plus, a lansat un atac dur la adresa fostei soții a iubitului ei.

„Credeți că relațiile în care insultă, umilință, bătăi, instanțe, amenințări și toate acestea sunt puse pe ecran public, este oare dragoste? Sau este un „PR' ieftin de tot? La fel ca și voi priveam de la distanță la toate acestea. Am întâlnit un bărbat care nu era căsătorit, nu am despărțit o familie și am avut grijă să nu mă implic în relațiile străine, iar acum am dat o șansă relației noastre. Cred că fericirea iubește tăcerea!

Daria-Radionova-1Daria-Radionova-1

Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce? Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să-și vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de râs. Oprește-te, privește înapoi și trage concluzii! Mizeria ta nu va ajunge la mine, vei rămâne doar pătată! Gândește-te la asta!

Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat cum să-ți schimbi aspectul pe Instagram, păcat că nu poți pune un filtru pe trecutul său, așa că filtrează cel puțin viitorul tău', a transmis Daria Radionova pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton