Adriana Bahmuțeanu trage un semnal de alarmă: are Alex Bodi legătură cu cazul Caracal? "Gândiți-vă, a fost dus la Craiova! Craiova e aproape de Caracal!”

 Oana Pantazi
.

După ce Alex Bodi a fost arestat preventiv într-un caz de proxenetism, Adriana Bahmuțeanu a spus în direct la TV că milionarul ar putea avea legătură cu mediatizatul caz de la Caracal!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată la o emisiune pentru a discuta despre arestarea lui Alex Bodi, Adriana Bahmuțeanu a făcut niște supoziții care îl leagă pe milionar de cazul de la Caracal. Jurnalista a presupus că nu este exclus ca totul să aibă legătură cu cazul Caracal, dat fiind că milionarul a fost dus la audieri la Craiova.

'Gândiți-vă, a fost dus la Craiova! Craiova e aproape de Caracal! Hai să facem legătura și cu fetele care au dispărut de la Caracal, ale așa-zisului criminal Dincă! S-a spus degeaba că acest criminal Dincă făcea, de fapt, parte dintr-o rețea de trafic de persoane? Nu vi se pare că se leagă lucrurile? Sunt oameni care dispar de pe stradă! Iată, nici în urmă cu două săptămâni, o femeie a fost ucisă și incendiată într-o valiză!', a spus Adriana Bahmuțeanu.

„De unde avea atâția bani?”

Chiar dacă nu a spus lucrurilor pe nume cu subiect și predicat, Adriana Bahmuțeanu a lăsat să se înțeleagă că afacerile lui Alex Bodi nu ar fi tocmai curate.

'Îmi pun niște semne de întrebare! De unde avea atâția bani, pentru că se afișa cu ostentație și cu opulență în toate mediile? Motivele sunt faptele lui, că așa, oricine se poate afișa cu o mașină bună! Trebuie să îți dai seama și de unde are omul respectiv banii!', a mai zis Bahmu.

Citește și: Ce făcea Bianca Drăgușanu în timp ce Alex Bodi era audiat de magistrați și i se pregătea arestarea

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani: „La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos” / EXCLUSIV

Citește și: Vladimir Găitan, mărturisire cutremurătoare cu puțin timp înainte să treacă în neființă: „Îmi aștept sfârșitul și nu mai vreau altceva!”

Citește și: Mirabela Dauer a avut cancer. Dezvăluiri în premieră despre lupta pe care a dus-o împotriva bolii: „Încă mai fac tratament”

Citește și: Melania și Donald Trump, prima apariție publică după alegerile prezidențiale din SUA. Cum s-au comportat cei doi soți când zvonurile îi dau aproape divorțați

Cum a făcut Alex Bodi avere

Deși a vorbit foarte rar despre modul în care s-a îmbogățit, Alex Bodi a oferit totuși niște interviuri în care a mărturisit cum a făcut avere. Născut la Mediaș, într-o familie de condiție modestă, omul de afaceri a lăsat România pentru Spania la vârsta de 18 ani, atunci când a plecat cu părinții săi la muncă. După cum a mărturisit, primii bani i-a câștigat lucrând pe un șantier și jucând fotbal. Mai apoi, Bodi a investit banii agonisiți într-un club din Spania, dar a intrat într-o afacere ilegală – a vândut aur cu acte false!

Nu s-a descurajat însă și a luat-o de la capăt. Din păcate, a ajuns repede la sapă de lemn, după cum a povestit într-un interviu pentru Antena Stars. Atunci părinții săi i-au sărit în ajutor, vânzând, apartamentul proaspăt achiziționat în Spania, dar și cele trei mașini ale familiei.

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urâte. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine’, a mărturisit Bodi.

70631909_2627337693979152_4104334927753904128_n-270631909_2627337693979152_4104334927753904128_n-2

Avion privat, vilă și bolizi de lux…

Chiar dacă afacerea cu lingouri de aur i-a adus lui Alex Bodi o avere substanțială, fostul soț al Biancăi nu s-a oprit aici. De asemenea, pe numele lui Bodi este înregistrată și firma ‘Voica&Bodi SRL’, din Spania, la care el este administrator și asociat cu un prieten și care are drept obiect de activitate „exploatarea spațiilor comerciale de agrement, de catering și de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare’. Se pare că omul de afaceri viza recent achiziționarea celui mai mare hotel din Mediaș, achiziția ridicându-se la 3 milioane de euro.

Acum, Alex Bodi are o avere în euro care se ridică la sume cu șase zerouri și un stil de viață pe măsură. Omul de afaceri deține o vilă în Pipera, pe care cândva a vrut să o vândă cu 875.000 de euro și se deplasează cu un avion privat în valoare de 13 milioane de dolari. Nu în ultimul rând, în garajul său și-au găsit locul mai mulți bolizi de lux, printre care un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach S 650 și un Mercedes-AMG G 63, un Ferrari Pista 488, un Lamborghini Aventador SV, dar și un SUV Lamborghini Urus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton