Ce făcea Bianca Drăgușanu în timp ce Alex Bodi era audiat de magistrați și i se pregătea arestarea

 Oana Pantazi
.

În timp ce Alex Bodi era audiat de magistrați, ca suspect într-un dosar de proxenetism, Bianca Drăgușanu, fosta lui soție, pare că vrea să lase complet trecutul în urmă… fără să mai aibă vreo legătură cu milionarul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă până acum scandalurile interminabile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi erau cele ce țineau prima pagină a presei, iată că de data aceasta a venit rândul milionarului să agite apele… Acum două zile, Alex Bodi a fost săltat de mascați din propria locuință, după ce ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism.

Deși până acum Bianca Drăgușanu i-a fost necondiționat alături lui Alex Bodi, chiar și în perioadele în care fusese acuzat că o abuzează, iată că de data aceasta fosta soție a omului de afaceri a fost mult mai reținută în declarații.

Bianca Drăgușanu nu a luat legătura cu Alex Bodi după ce a fost arestat

În timp ce Bodi era reținut și se prezentase la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare pentru 30 de zile, Bianca nu i-a fost alături. Blondina a declarat, în exclusivitate, pentru Cancan, că nu a luat legătura cu el, dar că este convinsă că fostul ei soț se va descurca… Ceea ce s-a și întâmplat ulterior, deoarece, după aproximativ 5 ore de audieri, acesta a fost eliberat.

Surprinsă de către fotoreporterii Cancan, Bianca, extrem de relaxată și de zâmbitoare, nu părea afectată prea mult de problemele cu care se confrunta fostul ei soț în momentul respectiv. Întrebată cum comentează arestarea milionarului, blondina nu a avut prea multe de spus.

„Nu comentez. Am spus… Eu cred că lucrurile se vor rezolva și nu mă privește pe mine”, a menționat Bianca.

„Eu cred că este nevinovat, cred că nu are nicio legătură”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani: „La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos” / EXCLUSIV

Citește și: Vladimir Găitan, mărturisire cutremurătoare cu puțin timp înainte să treacă în neființă: „Îmi aștept sfârșitul și nu mai vreau altceva!”

Citește și: Mirabela Dauer a avut cancer. Dezvăluiri în premieră despre lupta pe care a dus-o împotriva bolii: „Încă mai fac tratament”

Citește și: Melania și Donald Trump, prima apariție publică după alegerile prezidențiale din SUA. Cum s-au comportat cei doi soți când zvonurile îi dau aproape divorțați

În timp ce Bodi are probleme cu legea, Bianca pleacă în vacanță!

În timp ce Alex Bodi are probleme cu legea, fosta lui soție își vede netulburată de viața ei. Chiar dacă până acum i-a fost alături milionarului de fiecare dată, acum Bianca a decis, se pare, să pună distanță între ea și Alex Bodi. Blondina a mărturisit că urmează să plece curând în vacanță, alături de fiica ei, Sofia.

„Da, ne pregătim de vacanță. În Dubai plecăm, la soare și la mare”, a mărturisit Bianca pentru sursa citată.

70631909_2627337693979152_4104334927753904128_n-170631909_2627337693979152_4104334927753904128_n-1

Luat pe sus de mascați din propria locuință

Mascații DIICOT au intrat alaltăieri noapte în vila lui Alex Bodi, după ce afaceristul ar fi jucat un rol important într-o rețea de trafic de carne vie și proxenetism. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost săltat de mascați, sub privirile îngrozite ale noii sale iubite, Daria Radionova!

Ieri, Alex Bodi a ajuns la tribunal, în cătușe, după ce și-a petrecut noaptea în spatele gratiilor. Afaceristul a fost adus în fața judecătorilor cu o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, scrie spynews.ro.

Pentru omul de afaceri, obișnuit cu luxul și opulența, arestarea a fost cu siguranță un șoc. După ce, în urmă cu câteva zile, afaceristul se lăuda pe rețelele sociale cu viața de lux, la scurt timp a ajuns după gratii… Iar când a stat în arest, afaceristul a primit ciorbă cu carne de porc și mâncare de cartofi cu jumări.

Deocamdată însă, Bodi a scăpat de calvarul închisorii. După aproximativ 5 ore de audieri, Alex Bodi a fost eliberat. Potrivit Spynews, avocatul lui a transmis că acesta se poate bucura din nou de libertate, după 24 de ore petrecute în arest. Cu toate acestea, cercetările în acest caz continuă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton