Cine este Dan, fratele lui Florin Ristei, concurent în sezonul 3 la Asia Express. Are propria firmă de producție video

 Oana Popoiag
.
frate Florin Ristei Asia Expressfrate Florin Ristei Asia Express

Printre concurenții care vor pleca în aventura Asia Express, sezonul 3, se numără și Florin Ristei și fratele lui, Dan. Deși între cei doi e o diferență de vârstă de peste 10 ani, au o relație foarte apropiată. Despre fratele artistului se cunosc extrem de puține lucruri. Iată cine este și cu ce se ocupă Dan Ristei.

Printre numele celebre de pe lista celui de-al treilea sezon Asia Express se numără și Florin Ristei care, conform unica.ro, va paricipa la reality show alături de fratele lui, Dan.

În ciuda relației foarte apropiate dintre cei doi, se știu foarte puține despre Dan Ristei, care a mai participat cu Florin la 'Te cunosc de undeva', în urmă cu patru ani. Dan este cu 11 ani mai în vârstă decât Florin, care are 32 de ani. Acest lucru nu îi împiedică să se înțeleagă de minune și iată, să și participe împreună la Asia Expres, sezonul 3.

Cine este și cu ce se ocupă Dan, fratele lui Florin Ristei. Ceid oi vor participa împreună la Asia Express, sezonul 3

Dacă Florin a ales o meserie în lumina reflectoarelor de mic, de când făcea parte din trupa 'Amicii', Dan Ristei a ales opusul. Acesta este operator și editor video, începându-și cariera la Antena 1 Galați Brăila, iar acum are propria companie de producție video.

Cu toate acestea, Dan, care va participa alături de Florin Ristei la Asia Express sezonul 3, are o voce foarte bună, el fiind, de altfel cel care l-a inițiat pe Florin în muzică.

'Mama a vrut să urmeze Conservatorul, dar pe vremea lor muzica nu îți asigura neapărat un venit. Ea știe să cânte la pian, la acordeon, dar s-a făcut profesoară. Fratele meu a început cu chitara încă de mic, el m-a ajutat să învăț. El cântă foarte bine, a fost și pe scenă cu mine la „Te cunosc de undeva'! Bunica mea a cântat muzică populară cu Filarmonica, iar tata este un bun dansator! (…) La noi talentul se moștenește din familie și aș vrea să îl mai aduc pe fratele meu la niște cântări. El a fost tot timpul omul din spatele camerelor, eu eram ăla mic și cu tupeu', declara la un moment dat Florin Ristei despre fratele său, în vârstă de 43 de ani.

Foto: Facebook

Citește și:

Tudor Chirilă, mesaj dur pentru clasa politică după căderea Guvernului!

La 40 de ani, Anna Lesko a avut curaj să ia viața de la capăt! Cum arată o zi din viața ei, alături de fiul său / Reportaj

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton