Mihai Constantinescu și-a revenit, după 4 luni de comă! Artistul bea apă singur și a reușit să se ridice

 Oana Pantazi
.

După 4 luni de incertitudini în privința stării artistului, în sfârșit o veste bună – Mihai Constantinescu și-a revenit! Îndrăgitul cântăreț a început chiar să își miște membrele și a reușit chiar să se ridice.

În ultimele săptămâni, stirile despre Mihai Constantinescu au fost total derutante – începând de la cele care afirmau că și-a revenit, urmate de altele, care susțineau că artistul a decedat! Iată că, în sfârșit, a venit și confirmarea oficială din partea medicilor.

Există o evoluție vizibilă

După mai bine de 4 luni de când a fost internat la Spitalul Floreasca, în urma unui stop cardiac, Mihai Constantinescu (73), care se află de multă vreme în comă, și-a revenit. Chiar dacă este hrănit în continuare prin perfuzii, Mihai Constantinescu a făcut progrese importante, iar familia este optimistă în privința evoluției sale.

'Mihai se simte mai bine. Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate.

Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice', a dezvăluit un apropiat al artistului.

„E o minune!”

Surse din Spitalul Floreasca au confirmat că artistul este mult mai bine și că a început să fie hrănit și pe gură, nu doar prin perfuzii, deci starea sa de sănătate este vizibil ameliorată.

„De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie. Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum, a băut apă singur, din cană! E o minune! Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult', au dezvăluit surse din spital.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton