Imagini de la petrecerea de cununie civilă a fiicei lui Gigi Becali. Teodora și soțul au fost în centrul atenției

 Pirvu Cristina
.

Teodora Becali și-a unit destinul ieri cu alesul inimii sale, Mihai Theodor, în fața ofițerului stării civile. Tatăl ei, dar și toată familia au fost de față. Imediat după, fericiții tineri căsătoriți alături de invitați au petrecut într-o locație selectă. 

Puțin după ora prânzului, Teodora și Mihai Theodor au spus DA în fața ofițerului stării civile. Cei doi au devenit soț și soție. Toți cei prezenți i-au felicitat, le-au urat o viață plină de iubire, de bucurii. Cel mai fericit a fost Gigi Becali, socrul mic. Îmbrăcat în negru din cap până în picioare, a fost mândru tare de fiica lui, dar și de ginere.

Iată că după acest eveniment, au mers toți într-o locație selectă unde au petrecut. Au servit preparate alese și s-au distrat. Au dansat pe ritmuri machedoneşti și s-au bucurat unul de prezenta altuia.

Chiar în weekendul acesta urmează cununia religioasă. Sunt așteptați peste 700 de invitați.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun. Nu vor să spună mai multe, vor să fie în întimititate. Inelul l-a primit de mai de mult timp. Au avut şi binecuvântarea unui episcop. I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, a spus Gigi Becali în urmă cu aproape o lună.

Imagini cununia civila fiica lui Gigi Becali 2Imagini cununia civila fiica lui Gigi Becali 2

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a măritat! Primele imagini de la cununia civilă

Teodora Becali, fiica cea mare a patronului FCSB, s-a măritat. În vârstă de 24 de ani, tânăra și alesul inimii ei, Mihai Theodor Mincu, au ales un hotel de lux din Capitală pentru cununia civilă, mireasa fiind cea care l-a luat pe ginerică de acasă și nu invers, așa cum se procedează de regulă.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton