Cine este Bogdan Urucu de la Survivor. E polițist și model

 Cica Cristina
.

Cine este Bogdan Urucu de la Survivor? Bogdan Urucu este noul concurent care s-a alăturat echipei Războinicilor. Are 32 de ani, este amator de senzații tari și nu este străin de lumea mondenă. Iată câteva detalii din viața noului Războinic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bogdan Urucu de la Survivor? Tânărul a intrat alături de alți trei concurenți în competiție, fiind ultimii care se vor mai alătura celor două tabere. Bogdan Urucu s-a alăturat taberei albastre, fiind în echipa Războinicilor.

Bogdan Urucu de la Survivor susține că este o persoană competitivă, fiind convins că se va integra foarte repede în echipă!

Bogdan-Urucu-Survivor-1Bogdan-Urucu-Survivor-1

Cine este Bogdan Urucu de la Survivor

Cine este Bogdan Urucu de la Survivor? Bogdan Urucu este din Pitești și s-a mutat în Capitală în urmă cu 13 ani, pe când avea 19 ani. Tânărul în vârstă de 32 de ani este absolvent al Facultății de Drept.

Tatăl său este de meserie arbitru și instructor de înot, astfel că a avut un bun îndrumător în ceea ce privește cariera sportivă. Astfel, la numai 4 ani a învățat să înoate. Apoi, în școala generală, a practicat karate. În adolescență și-a îndreptat atenția către box, sport pe care l-a practicat timp de aproximativ 4 ani. Pe lângă aceste sporturi, el este pasionat de motociclism, fiin amator de senzații tari.

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor.Adoră să pozeze sexy

Citește și: Cine este Irina Ceban de la Survivor.Irisha a locuit în Miami

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:„E urât să vadă copiii'/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Ungureanu, concurentă la Asia Express.Cu cine va face echipă

Bogdan Urucu este polițist și model

Bogdan Urucu de la Survivor este model, actor în reclame și videoclipuri. El nu este străin de lumea mondenă, dat fiind că și-a făcut apariția în mai multe videoclipuri, ale unor mari artiști de la noi, precum Inna, Irina Rimmes, The Motans sau Andreea Bălan.

Are un stil de viață activ, fiind pasionat de motociclism și alte sporturi extreme pe care le practică la munte. Bogdan Urucu de la Survivor iubește natura și îi place să călătorească în toată lumea.

De asemenea, Bogdan Urucu de la Survivor este polițist de rutieră, în timpul liber onorându-și contractele de publicitate.

Bogdan Urucu de la Survivor este căsătorit

Bogdan Urucu, noul Războinic de la Survivor, are un corp atletic, iar aspectul său, cu barbă și părul lung, cu siguranță atrage atenția multor domnișoare.

Concurentul de la Survivor este, însă, căsătorit de 5 ani, potrivit wowbiz.ro.

Bogdan Urucu: „Sunt o persoană competitivă'

Bogdan Urucu susține că va putea face condițiilor grele din jungla din Republica Dominicană și consideră că se va integra foarte bine în echipa Războinicilor.

„Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi împing limitele pe care mi le cunosc. Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede',  a declarat Bogdan Urucu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton