Cum arată Lucy Ewing din Dallas la 62 de ani. Colegii din serial i-au salvat viața

 Dumba Gabriela
.

O mai țineți minte pe simpatica Lucy Ewing din Dallas, serial difuzat între anii 1978-1991 și în România? Anii au trecut și Lucy are acum 62 de ani. Actrița Charlene Tilton le este recunoscătoare pe viață colegilor săi din Dallas pentru că au ajutat-o să rămână pe drumul cel bun și i-au salvat chiar viața prin grija lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Printre cele mai simpatizate personaje din Dalls a fost cel jucat de simpatica Charlene Tilton, mezina clanului Ewing. Lucy, nepoata familiei Ewing a fost o adevărată apariție, la cei doar 17 ani ai ei. Minionă, cu forme planturoase, păr lung, blond, și ochi verzi, Charlene a făcut senzație încă de la prima apariție.

Zone Health Launch PartyZone Health Launch Party

Un adevărat sex-simbol, actrița Charlene Tilton lua pentru fiecare episod din Dallas nu mai puțin de 46.000 de dolari, o sumă considerabilă acum 40 de ani. Și mai ales pentru vârsta ei, era o adevărată capcană ce ar fi putut să-i distrugă viața. Din fericire pentru ea, actrița a avut alături colegi minunați care au ajutat-o să rămână pe drumul drept.

'Eram aşa de naivă. La acea vreme, aveam doar 17 ani şi consumul de droguri era în floare. Angajaţii de la clubul de noapte Studio 54 îmi ofereau. Colegii din serial, mai ales Larry Hagman, Barbara Bel Geddes şi Jim Davis, au aflat şi m-au disciplinat', își amintește acum Charlene, la cei 62 de ani ai săi.

Citește și: Cum se simte iubita lui Dani Oțil, însărcinată în luna a patra:'Mi-e foame mereu și nu am voie să fac sport'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:„E urât să vadă copiii’/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, vacanță împreună după divorț.S-au comportat ca o familie

Lucy din Dallas nu a avut noroc în dragoste în viața reală

Simpatica Lucy din Dallas nu prea a avut noroc în viața reală, divorțând de primul soț, cântărețul de muzică country Johnny Lee, după doar doi ani. Acesta a fost și tatăl singurul ei copil, o fiică, Cherish, acum în vârstă de 39 de ani, la rândul ei cântăreață de muzică country.

Charlene Tilton a dat greș în căsnicie și a doua oară, după șapte ani – actrița s-a măritat tot cu un cântăreț, de data aceasta de origine scoțiană, Domenick Allen.

Deși se zice că a treia oară e cu noroc, Charlene Tilton a avut ghinionul vieții ei. Logodnicul ei, editorul de motaj Cheddy Hart, a murit de inimă, în anul 2009, la doar 54 de ani, înainte de a apuca să se însoare cu actrița.

Care era acțiunea serialului Dallas

Serialul prezintă viaţa bogatei familii Ewing, ai cărei membri se ocupă cu extracţia de petrol şi creşterea vitelor în luxosul ranch (fermă-n.r.), Southwork, din apropiere de Dallas, SUA. Personajele principale sunt, Miss Ellie Ewing, portretizată de Barbara Bel Geddes, decedată în 2005, la 82 de ani, şi soţul ei, Jock Ewing, decedat în 1981, la 71 de ani.

Fiul lor cel mare este JR Ewing, intrepretat de Larry Hagman, care a murit în 2012, la 81 de ani, răpus de cancer. JR este căsătorit cu Sue Ellen, interpretată de Linda Gray, azi în vârstă de 80 de ani.

Serialul Dallas' a avut 357 de episoade şi a bătut toate recordurile de audienţă din istorie! 30 de secunde de publicitate în timpul serialului ajunseseră să coste 700.000 $.

În România, a fost difuzat în acelaşi timp în care era difuzat şi în SUA. Există o legendă potrivit căreia dispecerii de la Serviciul de Urgenţă spuneau că nu era solicitată nici măcar o ambulanţă pe parcursul difuzării Dallasului', potrivit Click!.

foto: Profimedia, dallas.fandom.com, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton