Cine este Andreea Lodbă de la Survivor. E arbitru de fotbal

 Mirea Roxana
.

Cine este Andreea Lodbă de la Survivor? Andreea Lobdă de la Survivor România are 25 de ani și este actriță. Aceasta este cunoscută pentru rolul personajului Aurica din serialul „Moldovenii'. Însă, nici sportul nu îi este străin. Andreea Lobdă face sport de la 13 ani și este arbitru de fotbal la juniori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andreea Lodbă de la Survivor? Andreea Lobdă de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, este noua concurentă din echipa Faimoșilor. Aceasta este o actriță desăvâșită și este cunoscută telespectatorilor pentru interpretarea personajului Aurica din serialul „Moldovenii'.

Andreea Lobdă de la Survivor România a urmat cursurile Facultăţii de Kinetoterapie, din cadrul UNEFS, timp de un an. Ulterior, Faimoasa a renunțat pentru că era foarte sensibilă la suferințele celor pe care trebuia să îi trateze.

a1a1

Cine este Andreea Lodbă de la Survivor: e arbitru de fotbal

Andreea Lobdă de la Survivor România face parte din proiectul de comedie „3 chestii', alături de Petronel Gabriel Gongeanu şi Iulian Mehedinţ. Talentul actoricesc al Faimoasei a fost descoperit de Iulian Mehedinţ, fondatorul proiectului. Acesta a chemat-o pe Andreea Lobdă de la Survivor la o filmare și a văzut în ea un mare potențial.

Pe lângă talentul actoricesc, Andreea Lobdă de la Survivor are o vastă experiență în marketing. Aceasta a lucrat la o companie multinațională ca specialist marketing. Pe de altă parte, Andreea Lobdă face sport de mică, mai exact de la 13 ani. Faimoasa, născută și crescută în iași, a practicat atletismul timp de 8 ani și a devenit arbitru de fotbal la juniori.  

Citește și: Culiță Sterp a plâns la Survivor, după ce și-a văzut iubita și familia:„Te așteptăm cu trofeul'

Citește și: Reacția lui Albert de la Survivor când și-a văzut tatăl bolnav, după patru luni:„E tot ce-mi trebuie'

Citește și: Sebastian Chitoșcă, în lacrimi la Survivor, după ce și-a văzut fratele bolnav:„Nici nu știu ce să cred'

Citește și: Sindy vorbeste în premieră despre problema de sănătate care i-a afectat vocea:„Mi s-a spus că am cancer' /INTERVIU

Andreea Lodbă, despre ce îi va lipsi la Survivor

Cine este Andreea Lodbă de la Survivor? Andreea Lobdă de la Survivor a acceptat să intre în competiția din Republica Dominicană pentru că este o fire competitivă și speră că va face față cu brio provocărilor. De asemenea, Andreea Lobdă este convinsă că are abilitățile sportive necesare unei competiții precum Survivor România.

Este cea mai grea competiție la care voi participa. Voi avea de învățat cele mai importante lecții. Nu am mai trăit în astfel de condiții, dar au fost zile în care poate nu mâncăm sau nu dormeam când eram pe platourile de filmare. Mă aștept să fie foarte greu. O să îmi fie dor de familie și cel mai mult îmi vor lipsi patul și pernă',  a declarat Andreea Lodbă, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Lodbă de la Survivor vrea să câștige concursul

Cine este Andreea Lodbă de la Survivor? O învigătoare, după cum se autocaracterizează! Andreea Lodbă este noua concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Colegii ei au întâmpinat-o cu brațele deschise, iar actrița a și afirmat că spera că va face parte din echipa roșie.

Sunt Andreea Lodbă. Am 25 de ani. Sunt actor, iar pe parte sportivă, am venit evident să câștig și cam ăsta e scopul tuturor. Mă bucur să mă aflu aici și mai ales în echipa Faimoșilor. Eu i-am susținut și de asta mă aflu aici, ca să-i ajut. Îmi doresc să câștigăm împreună și să-i facem pe războinici să moară de foame', s-a descris Andreea Lodbă la Survivor România.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton