Ce studii are Nicoleta Luciu: „Primii bani i-am câştigat când...”

 Mirea Roxana
.

Nicoleta Luciu a devenit cunoscută după ce a jucat în mai multe telenovele românești de succes, dar și pentru aparițiile sale la televizor în rolul de asistentă TV. Totuși, Nicoleta Luciu are alte studii la bază și se pregătea pentru o altfel de carieră, dar s-a simțit mereu atrasă de lumea showbiz-ului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu este în continuare cunoscută de toată lumea. Vedeta s-a bucurat de admirația oamenilor după ce a jucat în mai multe telenovele de succes de la noi, precum „Inimă de țigan', „Regina', „Iubire și onoare', „Aniela' sau „Lacrimi de iubire'. Pe de altă parte, Nicoleta Luciu a câștigat titlul de Miss România în anul 1999, iar apoi a apărut de mai multe ori în revista Playboy.

n2-3n2-3

Totuși, nu mulți știu că Nicoleta Luciu are alte studii la bază și că se pregătea pentru un alt domeniu în care să activeze, chiar dacă vedeta s-a simțit mereu atrasă de lumea showbiz-ului și și-a dorit să ajungă în lumina reflectoarelor. Totuși, a muncit pentru puțin timp și în domeniul pentru care s-a pregătit.

Citește și: Marius Elisei, dezbrăcat total într-o filmare, alături de Oana Roman.De ce au dispărut imaginile de pe Instagram

Citește și: Daniel Pavel și-a cerut în căsătorie iubita!Cum arată inelul de logodnă

Citește și:Larisa Iordache a ajuns la spital, după ce s-a calificat în finala de la bârnă, la Jocurile Olimpice

Citește și: Simona Halep şi Toni Iuruc, petrecere tradiţională de logodnă.Cum au sărbătorit

Ce studii are Nicoleta Luciu

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că Nicoleta Luciu a sudiat pentru a deveni asistență medicală. În plus, vedeta a lucrat ceva timp în domeniu, iar primii bani pe care i-a câștigat au fost chiar din meseria de asistentă medicală. Totuși, Nicoleta Luciu a mărturisit că avea și alte pasiune pe care și-a dorit să le dezvolte. Așa că, în paralel, aceasta făcea modelling și mergea la castinguri.

Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbiz-ului, dar, dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat', a povestit Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp.

De ce a renunțat Nicoleta Luciu la viața mondenă

Chiar dacă a avut o carieră de succes și mereu și-a dorit să facă parte din lumea mondenă, în prezent, Nicoleta Luciu se dedică 100% familiei sale. Toată lumea era convinsă că milionarul Zsolt Csergo îi va pune Nicoletei Luciu lumea la picioare, în urmă cu 15 ani când s-au cuplat. Și i-a pus într-adevăr lumea la picioare, doar că acasă la el, la Miercurea Ciuc, și nu în București, centrul vedetismului din țară.

Odată ce a intrat în viața ei, afaceristul i-a pus ordine în viață și a retras-o încet, încet din lumina reflectoarelor. Totul s-a definitivat în 2011 când Nicoleta Luciu a adus pe lume tripleții, devenind astfel mama a patru copii, care aveau nevoie de tot timpul ei. Deși inițial nimeni nu i-a acordat credit în „meseria' de mamă, iată că Nicoleta Luciu s-a descurcat exemplar și a sacrificat orice dorință a ei de a mai fi în lumina rampei pentru cei patru copii. Nicoleta și Zsolt au trei băieți și o fată: Zsolt Junior și tripleții Kim, Kevin și Karoly.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton