Ce semne primește Simona Florescu de la Ion Dichiseanu, în vis: „Cere tot felul de lucruri”

 Miniosu Alexandra
.

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, a dezvăluit ce semne primește de la el în vis. Deși regretatul actor nu se mai află printre noi, familia lui este mereu cu gândul la el. Fosta lui parteneră a povestit că-i „cere' tot felul de lucruri, atât ei, cât și fiicei lui, Ioana. Tot e a spus ce dorință arzătoare a avut marele artist înainte să moară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, susține că primește semne de la regretatul artist, din lumea de dincolo. Ei și fiicei lui, Ioana, le apare cel mai des în vis și le cere diverse lucruri. Cred că astfel păstrează o conexiune permanentă cu el și nu ezită să dea de pomană în amintirea lui.

s5-3s5-3

Au trecut cinci luni de când marele Ion Dichiseanu s-a stins din viață. Dispariția lui a lăsat în urmă multă durere, fiind iubit de sute de oameni din întreaga țară. Și-a iubit familia până în ultima clipă, iar cei dragi îl poartă în permanență în suflet. Fosta lui soție, Simona Florescu, susține că îi apare deseori în vis și se bucură de fiecare dată să-l revadă, măcar astfel.

Citește și: La o lună de la înmormântare, Simona Florescu simte că Ion Dichiseanu este lângă familia lui:”Vine un pescăruș și….”

Citește și: Ioana Dichiseanu, primul interviu, la o lună de la moartea tatălui ei, Ion Dichiseanu:”Mi-a spus niște lucruri în vis”

Citește și: Vlăduța Lupău are probleme de sănătate și s-a dus să se trateze la Paris:„Sper să găsesc o cauză..'

Citește și: Paula Chirilă a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la Antena Stars, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Nu e ușor'

Ce semne primește Simona Florescu de la Ion Dichiseanu, în vis

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a povestit că cel mai des îi apare în vis fiicei lui, Ioana. Maestrul le-ar cere diverse lucruri, pe care ele le cumpără ulterior și le dau de pomană. În vis, regretatul artist s-ar interesa mereu de ce se întâmplă în familie.

„Chiar și azi noapte l-am visat. Cel mai mult Ioana îl visează. Cere tot felul de lucruri, Ioanei i-a cerut lucruri în vis și ea a cumpărat și a dat de pomană. Se interesează de ce se întâmplă în casă. Și Anastasia l-a visat, el îi așeza jucăriile de fiecare dată', a spus fosta soție a lui Ion Dichiseanu la emisiunea Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Cu toate că Ion Dichiseanu s-a ridicat la Ceruri și nu mai e fizic printre noi, familia lui simte că e vegheată de el, de acolo de Sus. Pentru a trece mai ușor peste această suferință, cei dragi încearcă să-și ocupe timpul cu diferite activități.

„Noi ne gândim că el e acolo, undeva, ne veghează și este un ax al vieții noastre. Nu este ușor, dar încercăm să ne ocupăm timpul cu diverse activități ca să trecem mai ușor peste situațiile vieții noastre', a continuat Simona Florescu.

„El este cu noi'

În continuare, Simona Florescu a dezvăluit că Ion Dichiseanu și-ar fi dorit să mai joace într-un film și să lanseze un album. Ea și fiica lui, Ioana, încearcă din răsputeri să-i îndeplinească aceste visuri. Conform spuselor ei, Ioana îi pregătește deja o carte.

„El este cu noi, iar noi facem planuri pentru el. Și-ar fi dorit să mai joace într-un film, să scoată un album. Noi continuăm planurile lui ca și cum ar fi aici. Ioana pregătește o carte, o voi lasă pe ea să povestească.

Stau foarte mult la povești cu Ioana și Adrian, ne uităm la filme, ne uităm pe casete. Ne aducem aminte de toate trăsnăile pe care le făcea Dichi', a mai mărturisit vedeta.

Ion Dichiseanu ar fi împlinit 88 de ani luna aceasta

În luna octombrie, Ion Dichiseanu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Marele actor ar fi împlinit 88 de ani. El și familia lui obișnuiau să petreacă împreună, cu casa plină de musafiri sau să ia masa la restaurant. Cei dragi și-ar fi dorit și acum să meargă, în memoria lui, dar a restricțiile din contextul pandemiei i-au făcut să se răzgândească.

„Pe 20 octombrie ar fi fost ziua lui Dichi. Era obișnuit la noi să avem casa plină de musafiri sau mergeam la restaurant. Am fi vrut și acum să mergem la un restaurant, din păcate restricțiile nu ne dau voie, Și nu numai restricțiile, dar și temerile noastre', a conchis ea.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton