Ce spunea Adelina Pestrițu, cu doar câteva ore înainte de a afla că are coronavirus: "Ziua asta..." Încă o declarație care dă naștere speculațiilor

 Cica Cristina
.

Adelina Pestrițu a anunțat în noaptea de 1 spre 2 septembrie că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus! Cu numai câteva ore înainte, vedeta a postat un mesaj pe Facebook, unul pozitiv, la prima vedere, dar care, pus în context, ar fi putut trăda o neliniște, din partea vedetei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu le transmite fanilor săi gânduri bune și pozitive.

Odată cu venirea toamnei, pe data de 1 septembrie, vedeta a postat pe Facebook la ora 09:55 dimineața un mesaj încurajator, fiind convinsă că ziua care abia începea avea să fie una foarte bună! Asta, la prima vedere…

Citește și: Un blogger celebru a murit la doar 17 ani!Tânărul se lupta cu dependența de droguri

„Bună dimineața! Ziua asta trebuie să fie cea mai bună!”, a scris ea în dreptul unei fotografii cu un buchet de flori, realizată în noua mașină achiziționată!

La prima vedere, reiese că la acel moment nu avea nicio banuială cu privire la diagnosticul pe care avea să-l primească. Sau… Era posibil să fi așteptat deja rezultatul testului COVID-19, iar prin intermediul mesajului transmitea, de fapt, că nutrește speranta că va urma sa primească o veste bună în acest sens!

Citește și: Bruce Williamson, fost solist al trupei The Temptations, a murit în urma infectării cu COVID-19.Artistul avea doar 49 de ani!

Din păcate, lucrurile nu au stat așa cum ar fi sperat, iar vedeta a aflat câteva ore mai târziu că a contractat noul coronavirus!

La câteva ore a rămas fără gust și fără miros, moment în care și-a dat seama că ceva nu este ăn regulă: „Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. Înainte să intru în starea de panică am zis să-mi dau singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus o două lingurițe de miere și mi-am dat seama că îmi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care îl aveam și aveam aceeași senzație„.

Citește și: Cazul tinerei bătute la Târgu Jiu de 4 adolescente a revoltat o țară întreagă!Cu ce sancțiuni s-au ales vinovații

În cele din urmă a ajuns la spital, unde a făcut anunțul cu lacrimi în ochi.

„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent’, a spus Adelina Pestriţu.

Toate aceste speculații au fost întărite de Adelina. Vedeta a oferit declarații care au stârnit multe semne de întrebare, din partea fanilor și din partea jurnaliștilor, totul rezumându-se la faptul că Adelina a „înghesuit” toate evenimentele în decurs de câteva ore. Mai exact, în decurs de 4-5 ore, bruneta și-a pierdut mirosul, s-a prezentat pentru efectuarea testului COVID, a primit și rezultatul pozitiv pentru testul COVID și a ajuns și la spital, să se interneze.

Adelina Pestrițu lipsește de pe rețelele de socializare

Pe toată perioada weekend-ului nici ea, nici soțul ei, Virgil Șteblea, nu au postat niciun story, nicio informație pe rețelele de socializare.

Citește și: S-a aflat cine sunt primii concurenți eliminați de la Ferma.George Burcea n-a rezistat prea mult în competiție

Cu toate că a promis că își va ține fanii la curent, dat fiind marea comunitate de fani de pe Instagram, care se ridică la peste 1,5 milioane de urmăritori. Momentan, însă, poate și pe fondul comentariilor negative la adresa sa, Adelina Pestrițu a decis să facă o pauză, probabil până se va reface complet.

Adelina-Pestritu-1-6Adelina-Pestritu-1-6

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton